One Man Show: The Movie online. Kde sledovat?

Zdroj: One Man Show: The Movie online
Zdroj: Bontonfilm

One Man Show: The Movie je český film z dílny Kazmy Kazmitche a spolurežiséra Andyho Fehu, který momentálně ještě není možné sledovat online. Film by se měl objevit na streamu nebo ve videotékách v nadcházejících měsících. Jeho možnou destinací je i Netflix.

One Man Show: The Movie online na Netflixu

Jednou z možných destinací, kam zavítá One Man Show: The Movie takřka ihned po kině, je také největší stream Netflix. Tam koneckonců zavítala celá řada českých titulů už v minulosti, například i minulý film režiséra Fehu, Shoky & Morthy: Poslední velká akce.

One Man Show: The Movie online na iTunes

Je celkem jasné, že nová „Kazmovina“ se objeví také na oblíbené videotéce iTunes, kde bude k zakoupení nebo vypůjčení. Na této adrese vyjde koupě filmu kolem čtyř stovek, zapůjčení je levnější jen v řádech desetikorun.

One Man Show: The Movie trhala rekord

Navzdory nepříznivé kritice se Kazmova One Man Show: The Movie stala nejúspěšnějším českým filmem v historii. Podle dostupných informací ji během prvního promítacího dne vidělo na 130 000 diváků, po prvním víkendu se číslo vyšplhalo na neuvěřitelných 280 000.

Jak zní oficiální slova distributora snímku, One Man Show: The Movie je filmem s přesahem do reality. Tím je myšleno, že diváci, kteří viděli Kazmovu čtyři roky připravovanou novinku v kinech, mají možnost vyhrát 22 milionů korun. Přesněji řečeno jeden z nich, který rozluští tajnou šifru. Na kolik je toto tvrzení pravdivé, se možná přesvědčíme už brzy. Honbu za milionem amerických dolarů můžete sledovat živě na oficiálních stránkách Kazmovy hry.

Foto: Bontonfilm