Lara Croft v seriálovém kabátku od Netflixu. Příběhově naváže na poslední videohry

Slavná vykradačka hrobek přichází na Netflix.

Zdroj: Netflix

Během virtuální akce Drop 01 společnosti Netflix byl představen nový anime seriál Tomb Raider: The Legend of Lara Croft. Jeho minutový trailer neprozrazuje mnoho, přesto láká diváky na vizuální styl posledních videoher, na které má navazovat a svou akční stránku. Seriál by měl dorazit na Netflix někdy v roce 2024.

Anime seriál od studia Powerhouse Animation Studios se odehrává ve stejném světě jako trilogie her od Crystal Dynamics z let 2013, 2015 a 2018. Seriál má mapovat další kapitolu světoběžnické hrdinky, která se v první videohře objevila před pětadvaceti lety. Laru Croft v připravované novince namluvila Hayley Atwell, známá z universa Marvelu, zahrála si také v poslední Mission: Impossible.

Zatímco další filmový Tomb Raider je v nedohlednu, kromě připravovaného anime seriálu The Legend of Lara Croft je ve výrobě také hraný seriál, jež má na starosti Phoebe Waller-Bridge a společnost Amazon. Jeho oznámení proběhlo letos v červnu, bližších informací jsme se ale zatím nedočkali. Prozrazeno nebylo ani jméno herečky v titulní roli.

Akce Drop 01 představila nejen nové dobrodružství Lary Croft, pozornosti se dočkala také celá řada dalších anime projektů z dílny Netflixu. Trailer dostal očekávaný Scott Pilgrim Takes Off, neméně očekávané pokračování Masters of the Universe: Revolution, diváci dostali i prvních sedm minut z dnešní novinky Castlevania: Nokturno. Kompletní přehled nabízí Netflix na svých stránkách.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft má premiéru na Netflixu v roce 2024.

Zdroj: Netflix