Hororový příběh o hledání ztraceného syna. Temná fantasy série Podvrženec má strhující trailer

Foto: Apple TV+

Apple TV+ zveřejnila upoutávku na hororový seriál Podvrženec s LaKeithem Stanfieldem a Clark Backo v hlavních rolích, v němž se pár musí zbavit kletby dříve, než přijde o život jejich dítě. Minisérie Podvrženec je pohádkou pro dospělé, která vznikla na motivy stejnojmenného bestselleru Victora LaValleho. Hororový příběh, pohádka o rodičovství a nebezpečná odysea New Yorkem, o jehož existenci jste neměli tušení.

Mohlo by se zdát, že newyorského antikváře Apolla Kagwu konečně čeká obyčejný a šťastný život. Potká Emmu a okamžitě se do ní zamiluje. Pak se ale Emma vrátí ze své cesty do Jižní Ameriky s červenou šňůrkou na ruce. Šňůrka je prý opředena čarovnou mocí a po jejím přestřihnutí se Emmě splní tři přání.

Život plyne idylicky: Manželství, narození syna Briana, štěstí… než se Apollo probudí přivázán řetězy k topení v kuchyni a vše nasvědčuje tomu, že šílená Emma syna zabila a uprchla. Když se zoufalý Apollo vydává manželku hledat, ještě netuší, že za betonovými kulisami New Yorku na něj má spadeno svět hrůz mocnějších než samo velkoměsto.

Podvrženec má premiéru na Apple TV+ 8. září.

Foto: Apple TV+