Našli torzo člověka ve shořelém autě. Spletitý thriller Tělo v ohni dostal drsnou upoutávku

Foto: Netflix

Policista zemře násilnou smrtí a shoří v autě. Podezření padá na další dva kriminalisty – jeho přítelkyni s milencem. Příběh podle skutečných událostí přichází ze španělské produkce, která ve spletitých zápletkách vždy excelovala. V minisérii z dílny Netflixu se navíc objeví Úrsula Corberó známá jako Tokio z fantastického Papírového domu.

Seriál nás bere zpět do května 2017. Ve shořelém autě u vodní přehrady objeví policie torzo muže, policisty Pedra. Událost rychle vzbudí zájem veřejnosti, a to tím spíš, že vyšetřování odhalí síť toxických vztahů, podvodů, násilí a sexuálních skandálů, do nichž jsou zapleteni Pedro a dva jeho kolegové: jeho partnerka Rosa a její bývalý přítel Albert.

Režisérem nového osmidílného Netflix seriálu Tělo v ohni (Burning Body) je Jorge Torregrossa, který v minulosti spolupracoval na netflixové Elitě a Kokainovém pobřeží. Během kariéry natočil také dva celovečerní snímky, oddechovou komedii Nečekaný život (2013) a mysteriózní sci-fi Konec (2012). V hlavní roli Těla v ohni se představí oblíbená španělská herečka Úrsula Corberó, kterou všichni známe z Papírového domu.

Tělo v ohni se objeví na Netflixu 8. září.

Foto: Netflix