Loki proklouzává časoprostorem a na scénu se vrací Kang. Trailer láká na druhou řadu skvělé marvelovky

Foto: Marvel

Tajná invaze víceméně zklamala, už teď se ale o slovo hlásí jedna z nejlepších marveláckých sérií vůbec. Návrat Lokiho na obrazovky Disney+ představuje úvodní trailer, ve kterém se proslulý bůh lsti a nenávisti znovu setkává s Mobiem, na scénu se rovněž vrací obávaný Kang Dobyvatel. Další jízda multivesmíry a časoprostory vypadá velmi slibně.

V současné době, o druhé sezóně Lokiho, víme jen to, co prozradil trailer. Loki „proklouzává časem“, což způsobuje problémy jemu i celému multivesmíru. On, Mobius a Sylvie se nakonec vydají na cestu napříč časem a znovu se setkají s Kangem Dobyvatelem.

První série Lokiho, dosud jednoho z nejlepších marveláckých seriálů, začínala jen krátce po krádeži Teseraktu, kdy alternativní verze Lokiho byla přivedena do tajemného Úřadu pro odchylky v čase, byrokratické organizace, která existuje mimo čas a prostor a monitoruje časovou linii. Loki dostal na výběr: buď bude vymazán z existence, protože je „časovou variantou“, nebo pomůže napravit časovou linii a zastavit větší hrozbu.

Seriálová sekce MCU má za sebou lepší i horší časy. Na Disney+ vše odstartovala originální minisérie WandaVision, skvěle si také vedl Loki. Průměrná hodnocení pak posbírali Falcon a Winter Soldier, Hawkeye nebo animované What If…?. Nejhorším novodobým Marvel seriálem se ovšem stala She-Hulk, která se setkala s opravdu velkým nepochopením ze strany fanoušků. Nedávno ukončila svoji pouť Tajná invaze s Nickem Furym, která zřejmě ztroskotala nad zbytečně velkým očekáváním. Diváci se v budoucnu mohou těšit na novinky Ironheart, Echo, Agatha: Coven of Chaos nebo nového Daredevila.

Loki se vrací ve druhé řadě na Disney+ 6. října.

Foto: Marvel