Nicolas Cage jako plážový povaleč a prvotřídní zabiják. The Retirement Plan baví v traileru

Foto: Productivity Media

The Retirement Plan je jedním ze čtyř filmů Nicolase Cage v tomto roce. Hororový Renfield příliš nezabodoval, stejně tak ani béčkový western The Old Way. Napravit nepříznivou bilanci se právě pokusí akční komedie ve stylu Johna Wicka, ve které Nicolas Cage bude zachraňovat svoji odcizenou rodinu. Pokud to nevyjde ani tentokrát, má oblíbený herec v rukávu ještě skvěle vypadající thriller Sympathy for the Devil.

Když se Ashley (Ashley Greene) a její malá dcera Sarah (Thalia Campbell) zapletou do zločinu, který ohrožuje jejich životy, obrátí se na jediného člověka, který jim může pomoci – na svého odcizeného otce Matta (Nicolas Cage), který v současnosti žije životem plážového povaleče na Kajmanských ostrovech. Ashley odhaluje tajnou minulost svého otce a zjišťuje, že je v něm víc, než se na první pohled zdá.

Čti také: Ďábelský Nicolas Cage je naprosto k popukání. V thrilleru Sympathy for the Devil hraje únosce Joela Kinnamana

Akční komedii The Retirement Plan přivede na plátna kin režisér a scénárista Tim Brown, tvůrce béčkových hororů Devil in the Dark a The Cradle. „Jsem nadšený, že mohu spolupracovat na uvedení tohoto filmu do kin,“ řekl Tim Brown. „Jsem Nicovi a ostatním hercům nesmírně vděčný a možnost vidět tento film v kinech je pro mě splněným dětským snem.“

Film vstoupí do amerických kin 25. srpna.

Foto: Productivity Media