Schwarzeneggera doplní legendární Stallone. Netflix představil inspirativní dokument Sly

Foto: Netflix

Na Netflix míří další dokument o legendě akčního filmu. Po stopách Arnolda Schwarzeneggera se totiž vydává Sylvester Stallone, jehož životní příběh odvypráví celovečerní dokument. Ten se divákům představil v teaseru, který slibuje opravdu zajímavou podívanou. Sly v něm promluví o svých výčitkách svědomí a svůj život přirovná k rozjetému vlaku.

Sylvester Stallone už téměř padesát let baví miliony lidí svými ikonickými postavami a filmovými trháky, od Rockyho přes Ramba až po Expendables. Tento retrospektivní dokument nabízí intimní pohled na herce, scenáristu, režiséra a producenta nominovaného na Oscara, který sleduje jeho inspirativní příběh a oprašuje filmové postavy, které přivedl k životu. Režisérem tohoto dokumentu je Thom Zimny, tvůrce Western Stars nebo Elvis Presley: Věčné hledání. Jedním z producentů je samotný Sylvester Stallone.

Sylvester Stallone je ve svých úctyhodných šestasedmdesáti letech stále neuvěřitelně produktivní. Kromě připravované dokumentu Sly, který rozebere jeho fascinující životní příběh, se slavná legenda akčních filmů už brzy představí ve čtvrtých Postradatelných, plánuje natočit také pokračování kultovního Cliffhangeru. V současné době se navíc objevuje ve výborném krimi seriálu Král Tulsy, ve kterém ztvárňuje gangstera propuštěného z vězení po pětadvaceti letech.

Netflix uvede dokument Sly někdy v listopadu.

Foto: Netflix