Kazma odhalil přísně střežené ONEMANSHOW ve filmu. Trailer potvrzuje podvod na diváky

Foto: Bontonfilm

Kazma ve Varech představil svůj nový utajovaný projekt, celovečerní ONEMANSHOW. A jak vyšlo najevo, nedávný teaser na český snímek Tajný zákop je pouhou fikcí, film nikdy nevznikl (ačkoliv herci si skutečně mysleli, že točí válečný titul) a jeho záběry jsou pouze součástí Kazmova plánu. Projekt se momentálně představil široké veřejnosti v traileru, žádné šílené zvraty nebo samotnou zápletku ale neprozrazuje.

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do českých kin. Tento unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě vezme diváky daleko za hranice filmového plátna až do opravdové reality.

Náklady projektu se vyšplhaly na závratných dvaasedmdesát milionů korun. ONEMANSHOW: The Movie přivedou na plátna kin Kazma Kazmitch ve spolupráci s režisérem Andym Fehu, kamera byla svěřena Jakubovi Ševčíkovi (Shoky & Morthy: Poslední velká akce). Herci, kteří v projektu vystoupí, slíbili mlčenlivost a je tak velmi pravděpodobné, že více se o samotném filmu dozvíme až na jeho oficiální premiéře 17. srpna.

Bartoška, Langmajer nebo Sokol jako nacističtí důstojníci. Teaser Tajného zákopu má i Hitlera

Foto: Bontonfilm