Jsme bratři a bojujeme společně. Finální trailer představuje Želvy Ninja: Mutantí chaos

Foto: Paramount Pictures

Vizuálně naprosto úchvatný finální trailer představuje animované dobrodružství Želv Ninja. Snímek, který na první dobrou vypadá, jako by vypadl z oka animovaného Spider-Mana a jeho paralelních světů, přichází od Setha Rogena a tvůrců snímku Rodina na baterky. Film uvedou kina už tento týden.

Po letech, kdy byly Želvy izolovány před lidským světem, se vydávají na cestu, aby si hrdinskými činy získaly srdce obyvatel New Yorku a byly přijaty jako normální teenageři. Jejich nová kamarádka April O’Neilová jim pomáhá postavit se známému zločineckému syndikátu, ten jim ale brzy přeroste přes hlavu, když se na ně vyřítí armáda mutantů.

Za filmem Ninja: Mutantní chaos stojí režiséři Jeff Rowe a Kyler Spears, tvůrci výborného animáku Rodina na baterky (dostupný na Netflixu) a oblíbeného komediálního seriálu Mezi námi medvědy. Producentem je Seth Rogen, na jehož humoru je celý snímek postavený. Na originálním dabingu se podílelo hned několik hereckých hvězd – Jackie Chan, již vzpomínaný Seth Rogen, John Cena, Rose Byrne, Ice Cube, Paul Rudd nebo Giancarlo Esposito.

Želvy Ninja: Mutantní chaos má premiéru 3. srpna.

Foto: Paramount Pictures