Bitva o planetu Zemi může začít. Seriálová Invaze se vrací ve strhujícím traileru druhé řady

Foto: Apple TV+

Seriálová Invaze z dílny Applu se sice nedočkala nejvřelejšího přijetí, přesto si našla spoustu fanoušků. Ti se už nyní mohou začít těšit na desetidílnou, druhou sezónu, ve které dojde k samotné bitvě o planetu Zemi. Trailer láká na velkolepou podívanou, plnou akce a návrat známých tváří. Jde o největší seriálový návrat na obrazovky Apple TV+ od druhé řady Nadace.

První řada sci-fi seriálu Invaze na Apple TV+ kombinuje klasický příběh rozsáhlé mimozemské invaze s osobními a hluboce lidskými pohledy. Sledujeme drama a děj rozprostírající se po celém světě očima nesmírně rozmanitých postav, zahrnující přistěhovaleckou rodinu z Long Islandu nebo členy japonského vesmírného programu. Všichni se ze všech sil snaží pochopit situaci a přežít nepochopitelnou globální hrozbu.

Jestliže první sezóna položila základy pro titulní invazi, druhá sezóna je připravena vše značně zintenzivnit. Simon Kinberg, jeden z tvůrců seriálu, pro Deadline v červenci 2022 řekl, že „druhá sezóna je plná akce v bitvě o Zemi, kterou jsem pro seriál vždycky chtěl.“ Dále upřesnil, že dojde k malému časovému skoku. Seriál se také ponoří do každodenní existence našich hrdinů, kteří jsou nuceni se s touto mimozemskou hrozbou vypořádat. Tváří v tvář této mimozemské zkáze bude těžké zůstat pozitivní, nicméně Kinberg uvedl, že se postavy budou snažit soustředit na budoucnost a své blízké, i když se objeví nové a nebezpečné hrozby.

„Nemohu se na návrat Invaze na Apple TV těšit víc. Je to větší, intenzivnější sezóna, která naše diváky od začátku vrhne do rozsáhlé globální bitvy. Ve své podstatě je seriál o síle lidského ducha a citových vazbách, které nás drží pohromadě, zejména když čelíme neuvěřitelným překážkám,“ prozradil o nadcházející řadě Simon Kinberg.

Druhá řada Invaze začíná 23. srpna na Apple TV+.

Foto: Apple TV+