Hercule Poirot je svědkem vraždy na duchařské seanci. Přízraky v Benátkách mají další hororový trailer

Foto: 20th Century Studios

Po Vraždě v Orient expresu a Smrti na Nilu se slavný detektiv Hercule Poirot znovu ocitá na místě činu. Tentokrát bude muset vypátrat vraha na duchařské seanci, při které bude tuhnout krev v žilách. Méně známá adaptace románu Agathy Christie se představila v dalším traileru slibujícím hororovou atmosféru a hvězdnou hereckou sestavu.

Film A Haunting in Venice vychází z knihy Agathy Christie Viděla jsem vraždu (Hallowe’en Party) z roku 1969, není však přímou adaptací. Děj se odehrává v Benátkách za druhé světové války o Halloweenu, přičemž v centru nového případu bude vražda na večírku, kam byl proslulý detektiv Hercule Poirot pozván. Tváří v tvář děsivému zločinu se bude muset slavný detektiv vrátit z důchodu.

Čti také: Duchařská seance má děsivé následky. Hororová senzace Talk to Me nahání husí kůži v dalším traileru

Agatha Christie zůstává nejprodávanější autorkou všech dob a královnou detektivek. Její příběhy byly nesčetněkrát adaptovány pro filmové plátno a jsou hlavním zdrojem inspirace pro detektivní filmy ještě dlouho po její smrti. V nedávné době se slavnou autorku inspirovaly snímky Na nože nebo Zlý časy v El Royale. A Haunting in Venice je volným pokračováním úspěšných snímků Vražda v Orient expresu a Smrt na Nilu, ve kterých hraje a za kamerou stojí Kenneth Branagh.

Hercule Poirot v podání Kennetha Branagha vždy řešil případy za doprovodu hvězdné herecké sestavy. Nejinak tomu bude i tentokrát, v hlavních rolích se totiž představí čerstvá držitelka Oscara Michelle Yeoh, Kelly Reilly, Jamie Dornan nebo Tina Fey.

A Haunting in Venice má premiéru v kinech 14. září.

Foto: 20th Century Studios