Hráči videoher se otevírají vrátka ke skutečným závodům. Filmové Gran Turismo má další strhující trailer

Foto: Sony Pictures

Videoherní adaptace nebo příběh podle skutečnosti? Filmové Gran Turismo přinese od každého trochu, snímek je totiž příběhem talentovaného jezdce Janna, který se ze sim racingu dostal až za volant skutečných závodních vozidel. Neill Blomkamp představil v pořadí již druhý trailer na očekávaný závodní titul, ve kterém si každý najde to své. Film uvidíme v kinech už v srpnu.

Film Gran Turismo sleduje vášnivého hráče videoherní série Gran Turismo, který se díky svým dovednostem stane skutečným profesionálním závodníkem. Očekávaný snímek si bere inspiraci v příběhu, který se opravdu stal. V roce 2011 mladý Jann Mardenborough porazil hned 90 000 soupeřů v soutěži GT Academy, což mu otevřelo vrátka ke skutečným závodům. Britský závodník má v současnosti za sebou celou řadu úspěšných závodů v nejrůznějších kategoriích.

Filmové Gran Turismo přivede na plátna kin režisér Neill Blomkamp (District 9, Elysium). V titulní roli talentovaného jezdce se představí Archie Madekwe, v těch vedlejších pak David Harbour, Orlando Bloom a Djimon Hounsou.

Gran Turismo uvidíme v kinech od 10. srpna.

Foto: Sony Pictures