Cestují časem a hledají spravedlnost. Trailer na sci-fi 57 seconds

Foto: The Avenue

Josh Hutcherson a Morgan Freeman mají v moci prsten, který svému nositeli umožňuje cestovat do minulosti o 57 vteřin. Trailer představuje nenápadný sci-fi thriller, který zřejmě velkou díru do světa neudělá, ačkoliv láká na velmi sympatické obsazení.

Blogger Franklin Fox překazí útok na Antona Burrella, vizionářského technologického guru, s nímž dostal příležitost udělat rozhovor. Když najde prsten, který Burrell upustil, zjistí, že svému nositeli dává schopnost cestovat 57 sekund do minulosti. S Burrellovou pomocí se ho Franklin rozhodne použít k pomstě farmaceutické společnosti, která je zodpovědná za smrt jeho sestry.

57 seconds přichází od režiséra Rustyho Cundieffa, tvůrce povídkové komedie Mládeži nepřístupno nebo béčkového hororu Tales from the Hood 2. Inspirací snímku se stala povídka Lucifer autora E.C. Tubba. Scénář ke snímku napsal Macon Blair, měl se na něm podílet i samotný Morgan Freeman.

Josh Hutcherson se už brzy objeví v českých kinech v hororu Pět nocí u Freddyho, adaptaci stejnojmenné populární videohry. Napilno má také šestaosmdesátiletý Morgan Freeman. Letos například zabodoval v dramatu A Good Person režiséra Zacha Braffa.

Americká premiéra snímku je 29. září.

Foto: The Avenue