Za žádnou cenu neotvírejte oči. Sebevražedný trailer na pokračování hororového hitu V pasti

Foto: Netflix

Španělský spin-off úspěšného hororu V pasti se představuje v dalším teaser traileru, který nás vrhá mezi známé zlo v novém prostředí. Dočká se V pasti: Barcelona stejné sledovanosti, jako původní snímek se Sandrou Bullock?

Teaser na film V pasti: Barcelona odhaluje paniku v ulicích španělského města, kde sledujeme, jak se hrůzné události dostávají z Ameriky do Evropy. Odehrává se podobný chaos jako v prvním filmu, kdy lidé padají z nebe a zemi zachvacuje šílenství. V samotném filmu se setkáme s mužem jménem Sebastian, který se snaží pochopit zkázu a zároveň se z města dostat živý. Cestou potká další přeživší, kterým bude muset slepě důvěřovat, aby přežil.

Původní film se odehrává ve světě, ve kterém se šíří záhadná vlna nevysvětlitelných sebevražd vyvolávajících celosvětovou paniku a kolaps civilizace. Poté, co se přeživší dozvědí, že sebevraždy způsobují přízračné bytosti, které při spatření vyvolávají masovou hysterii, začnou lidé nosit pásky přes oči a využívat ptáky v klecích, kteří je před přítomností smrtelné síly mohou ochránit.

V pasti se Sandrou Bullock mělo premiéru před pěti lety, přesto se snímek nadále drží na třetí pozici nejsledovanějších Netflix filmů všech dob (počítají se první čtyři týdny od premiéry). Vyšší sledovanost měla jen apokalyptická komedie K zemi hleď! a akční Red Notice.

V pasti: Barcelona uvede Netflix 14. července.

Foto: Netflix