Netflix v týdnu: Seriál ze světa Bridgertonových a Liam Neeson ochráncem

Foto: Královna Šarlota (Netflix), Poslední výstřel (Open Road Films), Oko (Lionsgate)

Tomu se říká slabota. Netflix má před sebou zcela jistě nejslabší týden v roce, jen hrstku originálních titulů doprovodí licencované filmy. A ani ty rozhodně nenadchnou. V pondělí dorazí horor Oko s Jessicou Alba, Poslední výstřel s Liamem Neeson a dvojitá nálož Pravé blondýnky. Ve zbytku týdne pak nový seriál ze světa Bridgertonových Královna Šarlota nebo reality-show Manželství po židovsku, které volně navazuje na úspěch Manželství po indicku.

Oko | 1. května

Foto: Lionsgate

Slepá houslistka podstoupí úspěšnou transplantaci rohovky, po které získá i schopnost vidět nadpřirozené bytosti. Remake japonského thrilleru, ve kterém hraje krásná Jessica Alba. Horor ale rozhodně nedosahuje kvalit původního filmu.

Poslední výstřel | 1. května

Bývalý mariňák, který se usadil na ranči v Arizoně, si vezme pod ochranu malého kluka na útěku před kartelem. A rozpoutá přitom úplné peklo. Drsňák Liam Neeson v akčním snímku z roku 2021. Neurazí, ani nenadchne.

Pravá blondýnka a Pravá blondýnka 2 | 1. května

Foto: MGM Pictures

Hvězda dívčího klubu Elle Woodsová dostane kopačky od svého namyšleného přítele. Rozhodne se ale, že ho získá zpátky, a tak jde stejně jako on na Harvard. Reese Witherspoon jako upovídaná a ohebná hrdinka kultovní komedie, která stála u zrodu mediální franšízy.

Hory lásky – 1. řada | 2. května

Každý pochází odjinud, ale všichni jsou single a pětatřicet už jim bylo. Společně se teď přestěhují do starého domu na venkově, aby si tam našli životního partnera. Japonská reality-show, která je další televizní seznamkou.

Šikovný krejčí – 1. řada | 2. května

Slavný krejčí začne šít svatební šaty pro snoubenku nejlepšího kamaráda. Všichni tři ale skrývají temná tajemství, která jim brzy převrátí život vzhůru nohama. Turecký seriál je inspirovaný skutečnými událostmi, převratnou podívanou ale nečekejme.

Manželství po židovsku – 1. řada | 3. května

Nezadaní židi, kteří mají pocit, že přišel čas na vážný vztah, si už nemusí zoufat. Aleeza Ben Shalom pro ně totiž umí najít spřízněnou duši v USA nebo Izraeli. Příjemně lidskou – a taky vtipnou – reality show vytvořil tým, který má za Manželství po indicku nominaci na Emmy.

Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových – 1. řada | 4. května

Prequel seriálu Bridgertonovi, ve kterém mladičká Šarlota po svatbě s králem Jiřím prožívá velkou lásku a jejich sňatek promění svět anglické smetánky. V rolích urozených dam znovu zazáří hvězdy seriálu Bridgertonovi Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh a Ruth Gemmell.

Larva: Rodina – 1. řada | 4. května

Larví rodinka se nám pěkně rozrůstá. Červenej se Žlutým teď mají na starost malou housenku a absolvují tak rychlokurz na téma rodičovství a další nechutnosti. Bláznivý příběh o dvou larvách, které vychovávají housenku. Od tvůrců seriálu Larva: Na ostrově.

Žák sumo – 1. řada | 4. května

Drsný kluk se v zoufalství dá na sumo. Suverénním vystupováním si získá spoustu fanoušků a tuhle tradiční disciplínu přitom převrátí vzhůru nohama. Japonský seriál z prostředí tradičního japonského bojového sportu.

Další: Netflix v minulém týdnu – Chlapec s parožím a Štěpán Kozub v hororu