Kaley Cuoco je posedlá vraždami. Trailer minisérie Based On A True Story ukazuje její divnou úchylku

Foto: Peacock

Kaley Cuoco všichni známe jako potrhlou blondýnku ze sitcomu Teorie velkého třesku. V posledních dvou letech si ale vysloužila dvě nominace na Zlatý glóbus a cenu Emmy rolí v seriálu Letuška. Neméně skvěle si možná povede i její očekávaná novinka od Peacocku. Černohumorná minisérie Based On A True Story se představila v traileru, který zkoumá její posedlost americkými vraždami.

Osmidílný seriál Based On A True Story sleduje realitního makléře, bývalou tenisovou hvězdu a instalatéra, kteří se chopili jedinečné příležitosti využít americké posedlosti skutečnými zločiny. Po boku Kaley Cuoco se představí Chris Messina a Tom Bateman.

O nadcházející novince streamovací služby Peacock promluvil jeden z jejích producentů Craig Rosenberg. „V posledním desetiletí zachvátil Ameriku fenomén skutečných zločinů. Podcasty, dokumentární filmy, fiktivní pořady založené na skutečných příbězích – ty dominují kultuře. Z vrahů se staly celebrity a z celebrit vrazi, což mě inspirovalo k vytvoření tohoto pořadu. Fascinovala mě myšlenka manželského páru, jehož sny z mládí se nenaplnily a který viděl v přílivové vlně skutečných zločinů příležitost, jak změnit svůj život a zachránit manželství. Prostředí Los Angeles – město, kde chce být každý slavný – se stalo živou kulisou našeho příběhu o slávě, ambicích, touze a vraždě.”

Based On A True Story má premiéru na Peacocku 8. června, s velkou pravděpodobností se uvedení dočkáme také na SkyShowtime.

Foto: Peacock