Spider-Man: Napříč paralelními světy: Osudový trailer

Foto: Sony Pictures Animations

Spider-Man: Paralelní světy z roku 2018 jsme zcela oprávněné označili za jeden z nejlepších Spider-Man filmů všech dob. Příchod pokračování s podtitulem Napříč paralelními světy je tak z naší strany bedlivě sledovaný. O to víc, když se nejnovější Spider-manovský animák dočkal tak výborného traileru, který slibuje opravdu silný divácký zážitek a několik osudových rozhodnutí.

Miles Morales, který je nyní na plný úvazek dobrým sousedem Spider-Manem v Brooklynu, se znovu setkává s Gwen Stacyovou, se kterou se vydá na zběsilou jízdu Mnohovesmírem, v němž se setká s novou partou Pavoučích hrdinů, kteří brání samotnou podstatu paralelních světů. Když se však mezi Pavoučími hrdiny objeví rozpor, jak se vypořádat s novým nebezpečím, Miles zjistí, že bude muset přehodnotit, co pro něj znamená být hrdinou, aby zachránil ty, které na světě miluje nejvíc.

Zatímco první snímek z roku 2018 natočilo trio Bob Persichetti, Peter Ramsey a Rodney Rothman, za očekávanou dvojkou stojí Joaquim Dos Santos, Kemp Powers a Justin Thompson. Původní Spider-Man: Paralelní světy si momentálně můžete osvěžit na streamovacích službách Disney+ a HBO Max, kam doputoval také v českém jazyce.

Film má premiéru v kinech již 1. června 2023.

Foto: Sony Pictures Animation