17 novinek, které Netflix zařadí do nabídky v tomto týdnu

Foto: Florida Man (Netflix), Úniková hra: Turnaj šampiónů (Sony Pictures), Spolu (Bontonfilm)

Velikonoční svátky jsou téměř za námi, jak už ale bývá v pondělí zvykem, je čas si představit Netflix novinky pro tento týden. Netflix přidá do nabídky hned několik známých starších filmů, dorazí také tři české novinky a hromada originálů z produkce streamu. Největšími novinkami patnáctého týdne jsou minisérie Florida Man a filmové Poslední království: Sedm králů musí zemřít.

Úniková hra: Turnaj šampionů | 10. 4.

Z děsivého bludiště únikových místností se dostali dva hráči. Teď ale začíná nová hra a její zvrácený autor si na ní dal opravdu záležet. Pokračování úspěšného hororu z roku 2019.

Spolu | 11. 4.

Ivana žije jenom pro svého autistického syna. Domů se ale vrátí její dcera, která tím naruší už tak vratkou rovnováhu vztahů v rodině. Štěpán Kozub v dalším filmu, tentokrát se skvělou Veronikou Žilkovou.

Americká štvanice: Útok na Bostonský maraton – minisérie | 12. 4.

Archivní záznamy, děsivé rekonstrukce a exkluzivní rozhovory vrhají nové světlo na tragédii, která ochromila celé město. A taky na dva bratry, kteří v ní měli prsty.

Operace: Národ | 12. 4.

Pravicový radikál z Varšavy si začne s vášnivou levicovou aktivistkou. Jejich tajný románek ale způsobí sérii nečekaných událostí. Neobvyklá polská komedie.

Tchýně na prameni – 2. řada | 12. 4.

Otravná Isadir žije od začátku pandemie s rodinou a ze všech sil se snaží zkomplikovat život neohrabanému synovi a snaše, ve které vidí konkurenci. Brazilský sitcom.

Alex Schwarzer: Chůze na dlouhou trať – minisérie | 13. 4.

Chodec a olympijský medailista Alex Schwazer nesmí kvůli dopingu závodit. S pomocí jednoho z lidí, kteří na jeho případ upozornili, se ale pokouší o velký návrat.

Florida Man – minisérie | 13. 4.

Jako polda si nadělal ostudu a dluhy a teď se vrací na rodnou Floridu. Původně snadná prácička se změní v divokou a nebezpečnou honbu za pokladem. V nekonvenčním kriminálním komediálním dramatu od D. Todda se E. Ramírez a A. Lee vydávají do státu slunečního svitu.

Posedlost, láska a závist – minisérie | 13. 4.

Uznávaný chirurg z Londýna se úplně zblázní do synovy snoubenky a tahle vášnivá aférka jim může změnit život jednou provždy. Erotické drama, ve kterém hrají Richard Armitage (Hobit) a Charlie Murphy (Gangy z Birminghamu).

Jevy | 14. 4.

Foto: Netflix

Tři kamarádky ve středním věku žijí paranormálními jevy. Když zmizí otec Pilón, který jim ukazoval směr, mají toho nad hlavu. Inspirované skutečnou skupinou Hepta. Belén Rueda, Toni Acosta a Gracia Olayo ztvárnili tři vyšetřovatele paranormálních jevů ze skutečné skupiny Hepta Group.

Poslední království: Sedm králů musí zemřít | 14. 4.

Po smrti krále Edwarda vyrazí Uhtred z Bebbanburgu se svými druhy po boku na dlouhou cestu po rozdrobeném království. Podaří se mu konečně sjednotit celou Anglii? Celovečerní závěr úspěšného seriálu Poslední království od výkonného producenta A. Dreymona, který si v něm i zahrál.

Queenmaker – 1. řada | 14. 4.

Po tragické nehodě se mocná zákulisní hráčka snaží protlačit obhájkyni lidských práv na post starostky. A hodlá přitom zničit bývalého zaměstnavatele. Strhující drama z prostředí politiky.

Úlet středního věku | 14. 4.

Čtyři kamarádky konečně vyrazí na výlet, který naplánovaly kdysi dávno na střední škole. Nikdy by je ale ani nenapadlo, na co a taky na koho cestou narazí. Dobrodružná mexická komedie.

Hanna | 14. 4.

Mladá Hanna, která vyrůstala v izolaci a prošla výcvikem profesionálních zabijáků, touží po normální životě. Když se pak konečně dostane mezi lidi, stane se terčem CIA.

Myši patří do nebe | 15. 4.

Ve zvířecím nebi se z myšky a lišáka stanou nejlepší kámoši. Pak se ale převtělí jeden do druhého a jejich přátelství projde náročnou zkouškou. Jan Bubeníček a Denisa Grimmová natočili animák ověnčený Českým lvem.

Psanci Ameriky | 15. 4.

Foto: Warner Bros.

Po válce Severu proti Jihu vyrazí Jesse James v čele odvážných rančerů do boje proti bohatému staviteli železnic, který jim chce za každou cenu sebrat půdu. Western z roku 2001, ve kterém hrají Colin Farrell, Scott Caan nebo Ali Larter.

Věk nevinnosti | 15. 4.

Foto: Sony Pictures

Newyorský aristokrat Newland Archer se zamiluje do výstřední sestřenice svojí snoubenky. Tehdejší pokrytecká společnost mu ale dá najevo, že překračuje nepsaná pravidla. Méně známý kousek Martina Scorseseho.

Střídavka | 16. 4.

Po rozvodu si každý z nich najde partnera. Jenže sladit každodenní hektický program nové rodiny s péčí o děti nebude vůbec žádná hračka. Jitka Čvančarová, Martin Hofmann, Anna Polívková a mnoho dalších v české komedii z roku 2022.

Další: Tipy na minulý víkend (nejen) z Netflixu a HBO Max