Kde sledovat film Spolu online

Foto: Bontonfilm

Film spolu je české drama z roku 2022, které je možné již nyní sledovat online. Film ve svém obsahu nabízí nová streamovací služba Prima+. Spolu natočili Martin Müller a David Laňka, v hlavních rolích se představili Štěpán Kozub, Veronika Žilková a Kamila Janovičová.

Spolu online

Spolu, které patří k nejlepším českým filmům minulého roku, je možné sledovat online na streamu Prima+. Žádná další služba tento český snímek nenabízí, uveden v nejbližší době nebude ani na Netflixu, kam nedávno zavítalo hned několik nových tuzemských titulů.

Zápletka filmu Spolu

Po rozchodu s přítelem se Tereza vrací domů ke své mámě a bratrovi Michalovi, desetiletému klukovi zajatém v dospělém těle, aniž by tu tušila, že tenhle návrat navždy změní její život. Domácnost, do které se vrátila, se totiž na rozdíl od ní ani trochu nezměnila.

Co je Prima+

Televizní skupina Prima spustila novou streamovací službu Prima+ 8. února 2023. Cílí na celou rodinu, přináší také exkluzivní obsah pod hlavičkou Prima+ Originals, premiérové díly svých seriálů má uvádět až s týdenním předstihem oproti televiznímu vysílání. Prima+ nabízí tři odlišné tarify. Službu, která se pouští do přímého souboje s konkurenčním Voyo, je možné sledovat zdarma nebo ve dvou cenově dostupných verzích.

Foto: Bontonfilm