V týdnu na Netflixu: TY, Legenda NBA nebo Láska je slepá

Foto: U tebe nebo u mě, TY, Bill Russell: Legenda NBA (vše Netflix)

Slaboučký týden na Netflixu okoření očekávaná čtvrtá řada TY (prozatím jen její první část), dokument týdne by si neměli nechat ujít fanoušci basketu, ve středu totiž dorazí Bill Russell: Legenda NBA. Nové epizody dostane také populární Láska je slepá, která opět ukáže, jak to vypadá s posledními páry po jejich svatbě. Netflix v týdnu uvede Výběrčího daní od Davida Ayera (pouhých 45 procent na ČSFD), režisérka Šílené bejvalky a scénáristka Koupili jsme ZOO představí romantickou komedii U tebe nebo u mě.

Výběrčí daní

David živí svoji rodinu tím, že vybírá výpalné pro mafii. Když se ale na scénu vrátí bývalý nepřítel, octne se spolu se šéfem a parťákem Creeperem v nebezpečí. Natočil uznávaný režisér David Ayer, Shia LaBeouf v jedné z hlavních rolí. (7. února)

Burza – 1. řada

Inspirováno skutečnými příběhy dvou průkopnic, které chtěly v 80. letech prorazit ve zkorumpovaném světě kuvajtské burzy a pohrát si na zdejším pánském písečku. Dobové drama z pracovního prostředí, které bylo natočeno v Kuvajtu. (8. února)

Bill Russell: Legenda NBA

Životopisný dokument o inspirativním odkazu, který po sobě zanechal velmi úspěšný hráč basketbalové NBA a slavný bojovník za občanská práva Bill Russell. Od režiséra HBO dokumentu Rukojmí. (8. února)

Milý Davide

Jedničkářka si tajně vede blog s pikantními historkami o spolužákovi ze střední, do kterého se zakoukala. Když se o tom ale dozví celá škola, převrátí jí to život naruby. Svérázné romantické drama z Indonésie. (9. února)

Můj táta je lovec mimozemšťanů – 1. řada

Intergalaktický lovec mimozemských zločinců a táta v jedné osobě má pořádný problém. Jeho dvě děti s ním totiž potají vyrazí do vesmíru a naruší veledůležitou misi. Dětský animovaný seriál. (9. února)

TY – 1. část 4. řady

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. Penn Badgley v roli sériového vraha, který nezná žádné limity. (9. února)

Deset dnů dobrého muže

Právník, který dělá soukromé očko, začne pátrat po pohřešované osobě. Odhalí ale nečekané souvislosti a jeho život se převrátí naruby. Turecké drama od režiséra úspěšného seriálu Zasvěcený. (10. února)

Láska je slepá – nové díly

Novou skupinku nezadaných čeká cestou z buněk až k oltáři jízda plná velkých emocí. Seberou odvahu a požádají o ruku osobu, kterou ještě nikdy neviděli? Oblíbený seriál získal dvě nominace na cenu Emmy včetně kategorie Výjimečně strukturovaný reality program. (10. února)

Láska z nenávisti

Advokátka nesnáší, když ji poráží muži, a vynikající herec zase nedůvěřuje ženám. Tihle dva, pro které láska nic neznamená, spolu ale jednoho dne musí začít chodit. Ok-bin Kim a Yoo Teo v romantickém seriálu jako soupeři, kteří se dají dohromady. (10. února)

U tebe nebo u mě?

Debbie a Peter jsou každý z jiného těsta. Když si ale tihle nejlepší kamarádi prohodí na týden domov, vyzkouší si život toho druhého a možná z toho bude i něco víc. Romantická komedie s Reese Witherspoon a Ashtonem Kutcherem od scénáristky Koupili jsme ZOO. (10. února)

Klikni na Netflix novinky z minulého týdne