The Last of Us: Dvojitá porce epizod v tomto týdnu

Foto: HBO Max

Epizody seriálu The Last of Us vycházejí pravidelně každou neděli, v Česku brzo ráno v pondělí. HBO ale pro tentokrát udělalo výjimku a pátou epizodu nazvanou „Vydržet a přežít“ uvede na streamu americké HBO Max již v pátek desátého února. Dočkáme se dřívější premiéry také v našich končinách?

Update: česká podpora HBO Max potvrdila uvedení páté epizody již 11. února v sobotu. Evropa tak nebude pozadu a nadcházející část The Last of Us uvidí ve stejném termínu jako Amerika.

HBO Max odvysílalo čtvrtou epizodu The Last of Us přesně podle plánu, na svém Youtube kanále dokonce zveřejnilo teaser k epizodě nadcházející. V popisku se navíc objevila zpráva, že díl „Vydržet a přežít“ bude na streamu o dva dny dříve, tedy již desátého února. HBO si totiž nepřeje, aby sledovanost příští epizody ovlivnila největší televizní událost roku Super Bowl, která je na programu právě v neděli večer, kdy za normálních okolností vychází The Last of Us.

Diváci v Americe se tedy mohou těšit hned na dvě epizody The Last of Us v jednom týdnu. Jak na tom ale budou předplatitelé HBO Max v Česku? Česká podpora zatím na sociálních sítích mlčí, na náš osobní dotaz se zatím nevyjádřila a po zkušenostech s nejnovější řadou Nebe s.r.o. na její adekvátní odpověď ani nečekáme. Je tedy velmi pravděpodobné, že další epizodu The Last of Us uvidíme v našem tradičním čase na HBO Max, a zároveň budeme doufat, že se na nás nepovalí jeden spoiler za druhým.

Upoutávka na 5. epizodu The Last of Us

Foto: HBO Max