Komická situace na HBO Max. Premiéra Konce světa nevyšla podle plánu

Foto: Turner Broadcasting System

HBO Max avizovalo premiéru čtvrté řady komediálního seriálu Nebe s.r.o. na 17. ledna 2023. Nová epizoda nazvaná „Vítejte v Bumíně“ v tento den opravdu dorazila, o několik hodin později ale byla z obsahu stažena. Podle podpory HBO Max došlo k posunutí premiéry o jeden týden.

Update 6. ledna 2023: Nová řada Nebe s.r.o. se na české HBO Max stále neobjevila.

Streamovací služba momentálně žije seriálovou zombie novinkou The Last of Us, která je adaptací stejnojmenné videohry, fanoušci komediálního seriálu Nebe s.r.o (v originále Miracle Workers) se ovšem těšili na úvod nové řady pojmenované Konec světa. Slíbený start nové sezóny však stihli jen ti nejméně netrpěliví, (zřejmě) vedení HBO Max se rozhodlo nejnovější epizodu stáhnout a uvést ji o celý týden později, tedy 24. ledna 2023.

Ukázka z nejnovější řady Nebe s.r.o.

Dotazy na podporu HBO Max se začínají množit, například na oficiální facebookové stránce se HBO Max omlouvá a děkuje divákům za trpělivost. Skutečný důvod zatím HBO nezveřejnilo, nabízí se ale úspěch zmiňovaného The Last of Us, které mohlo seriál s Danielem Radcliffem a Stevem Buscemim odsunout na druhou kolej. Po zřejmě ukvapeném (ale v posledních dnech a týdnech avizovaném) uvedení Konce světa se navíc premiérová epizoda již dostala na internet mezi piráty a sledovanost nové řady tak možná nebude nejvyšší.

Nebe s.r.o. je americký komediální seriál, ve kterém každá řada vypráví zcela odlišný příběh, vždy ale založený na dílech humoristy Simona Riche. Všechny sezóny navíc spojuje herecká sestava, které vévodí Daniel Radcliffe a Steve Buscemi. Nebe s.r.o. patří k nejzábavnějším seriálům současnosti, první řadu ale mají fanoušci nejraději. Doba temna a Divoký západ jsou podtituly druhé a třetí série. Nebe s.r.o. nevzniká v produkci HBO Max, nýbrž televize TBS, kterou vlastní Warner Bros. Discovery.

Ukázka z první řady Nebe s.r.o.