Sylvester Stallone ve vlastní reality-show

Fanoušci Sylvestera Stallona již brzy nahlédnou do hercova soukromí.

Foto: Paramount+

Reality-show s názvem The Family Stallone bude sledovat Slye, jeho manželku Jennifer a dcery Sophii, Sistine a Scarlet. Seriál bude vysílat Paramount+, v česku ho s největší pravděpodobností převezme očekávaná streamovací služba SkyShowtime.

Nová reality show The Family Stallone se začne vysílat letos na jaře. Podle serveru Variety bude seriál sledovat každodenní život hereckého veterána Sylvestera Stalloneho, jeho manželky Jennifer a jejich tří dcer, Sophie, Sistine a Scarlet. První sezóna se bude skládat z osmi epizod.

Sylvester Stallone se stává tváří společnosti Paramount+

Reality-show The Family Stallone bude dalším pořadem služby Paramount+, ve které se objeví legendární Sylvester Stallone. Představitel Rockyho nebo Ramba momentálně baví diváky v úspěšném mafiánském seriálu Tulsa King, ve kterém se jako Dwight Manfredi vrací po pětadvaceti letech z vězení, aby znovu pokračoval ve zločinecké kariéře. Tvůrcem tohoto seriálového hitu je Taylor Sheridan, který pro Paramount+ již natočil Yellowstone, Mayor of Kingstown a několik dalších uznávaných titulů. Všechny by měl již v únoru nabídnout SkyShowtime.