Rychle a zběsile 10: Teaser představuje herecké obsazení

Foto: Universal Pictures

Krátká upoutávka k desátému dílu Rychle a zběsile představuje nabité herecké obsazení, mezi navrátilci nechybí ani John Cena a Jason Statham. Teaser byl uveden na oficiálním Twitteru Fast Sagy.

Desáté Rychle a zběsile ještě neukázalo ani vteřinu ze samotného snímku, přesto byl již zahájen předprodej vstupenek, jak prozrazuje nejnovější teaser. V něm se objevují známé tváře včetně Johna Ceny a Jasona Stathama, jejichž účast v Rychle a zběsile 10 nebyla dosud potvrzena. V představovací upoutávce se objevila také nově příchozí Brie Larson, za volant rovněž usedl Jason Momoa.

S blížícím se SuperBowlem (v neděli 12. února) roste také zvědavost fanoušků, během nejsledovanější televizní události by totiž měl mít premiéru očekávaný plnohodnotný trailer. Přesně před týdnem se na Youtube objevil oficiální Legacy trailer, který připomněl kompletní ságu čítající prozatím devět filmů a spin-off Hobbs a Shaw.

Režisérem Rychle a zběsile 10 je známý Louis Leterrier, tvůrce Kurýra a Podfukářů, který se v posledních letech zabydlel na Netflixu. Pro něj natočil úspěšného seriálového Lupina, Temný krystal: Věk vzdoru a francouzskou akční komedii Zase nepoužitelní. Režisér se určitě nenachází v jednoduché pozici, po zpackaném devátém dílu má série co napravovat.

Rychle a zběsile 10 má premiéru 18. května 2023.

Foto: Universal Pictures