12 parádních novinek na víkend (nejen) na Netflixu

Foto: Outer Banks (Netflix), Konzultant (Prime Video), Fleishman v průšvihu (FX Networks)

Nejvíce novinek v týdnu vyprodukoval klasicky Netflix, prázdno ale nebylo ani na konkurenčních streamech. O víkendu si nezapomeňte naladit novou řadu geniálního dokumentárního seriálu F1: Touha po vítězství (Netflix), českou novinku Il Boemo (Netflix) nominovanou na jedenáct Českých lvů, Konzultanta (Prime Video) se skvělým Christophem Waltzem, online premiéru mělo také povedené drama Spolu (Prima+) se Štěpánem Kozubem. Do výběru jsme zařadili rovněž dva resty z minulého týdne – Carnival Row a Fleishman v průšvihu.

Carnival Row – 2. řada | Prime Video

Láska. Vražda. Konspirace. Revoluce. Záhadné vraždy rozdmýchají napětí mezi vílami a lidmi, kteří je utlačují, a obyvatelé Carnival Row se musí rozhodnout, kým jsou a jak hodlají reagovat. Orlando Bloom a Cara Delevingne jsou zpět. Rest z minulého týdne (seriál byl opomenut).

Croodsovi: Nový věk | Netflix

Po mnoha našlapaných kilometrech a řadě příjemných i nepříjemných zážitků Croodsovi našli dokonalé místo k životu. Mělo jen jednu nevýhodu. Žila na něm jiná rodina – Lepšíkovi. Povedené pokračování animovaného hitu.

F1: Touha po vítězství – 5. řada | Netflix

Pohled na nelítostné závody Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. Dokumentární hit ze zákulisí skutečných závodů F1, který patří k tomu nejlepšímu, co Netflix může nabídnout.

Fleishman v průšvihu – 1. řada | Disney+

Nedávno rozvedený Toby se vrhne do odvážného světa internetových seznamek s úspěchem, jakého se mu v mládí nikdy nedostalo. Pak ale jeho bývalá manželka zmizí a zanechá ho s jejich dvěma malými dětmi, aniž by kdo tušil, kde je a zda se hodlá vrátit. Rest z minulého týdne (seriál byl opomenut).

Il Boemo | Netflix

Historický velkofilm je inspirovaný skutečným příběhem jednoho z nejvyhledávanějších hudebních skladatelů druhé poloviny 18. století – Josefa Myslivečka. Český film nominovaný na jedenáct Českých lvů.

Konzultant – 1. řada | Prime Video

Po nebývalé tragédii v herním studiu CompWare v centru Los Angeles přichází do města záhadný konzultant Regus Patoff a ujímá se vedení. Christoph Waltz v hlavní roli nového temného komediálního seriálu.

Outer Banks – 3. řada | Netflix

Nová dobrodružství zavedou kamarády do Karibiku a dalších koutů světa, kde se dostanou do křížku s nebezpečným nepřítelem, který pátrá po legendárním ztraceném městě. Napínavý seriál začíná již svou třetí sezónu.

Říkejte mi Čihiro | Netflix

Kdysi se živila prostitucí a vůbec se za to nestydí. Teď ale v přímořském městečku prodává ve stánku jídlo a pomáhá přitom všem samotářům, na které tam narazí. Povedené drama, které se nikam nežene, pro všechny fanoušky japonského filmu.

Solární protipóly – 3. řada | Disney+

Solární protiklady se soustředí okolo rodiny mimozemšťanů – Korva, Terryho a jejich dětských replikantů Yumyulacka a Jesse, z planety Shlorp, kteří ztroskotají na Zemi a útočiště naleznou ve střední Americe. Nemohou se shodnout na tom, zda je to hrozné, nebo skvělé.

Spojka – 1. řada | Apple TV+

Dva agenti, bývalí milenci, musí společně zastavit mezinárodní kybernetické útoky na Velkou Británii. Přitom čelí dávno pohřbeným tajemstvím svého destruktivního vztahu. Eva Green a Vincent Cassel v hlavních rolích.

Spolu | Prima+

Tereza se po rozchodu s přítelem vrací domů k matce a svému autistickému bratru Michalovi. Na první pohled je jasné, že se zde od dob jejího dětství nic nezměnilo a bratr má stále ve všem přednost. Jeden z nejlepších českých filmů minulého roku.

Vražda Murdaughových: Skandál na jihu – minisérie | Netflix

Obyvateli přímořské oblasti Jižní Karolíny otřese hned několik tragických událostí, po kterých vyjdou najevo děsivá tajemství tamní nejmocnější rodiny. Další z řady kriminálních dokumentů od Netflixu.