9 parádních novinek na víkend (nejen) na Netflixu

Foto: Hodně štěstí, pane Veliký (Searchlight Pictures), Vlk Viking (Netflix), Black Panther: Wakanda nechť žije (Marvel)

Na Disney+ přistála zatím poslední filmová marvelovka, Black Panther: Wakanda nechť žije, která uzavřela rozporuplnou čtvrtou fázi MCU. Mezi novinkami Netflixu se objevila výborná komediální záležitost Cunk on Earth, stejná streamovací služba uvedla také dokument Pamela: Příběh lásky. HBO Max láká na hororového Čuníka a nejpohodovější komedii minulého roku Hodně štěstí, pane Veliký.

Black Panther: Wakanda nechť žije

Po smrti milovaného krále T’Chally zvaného Black Panther musí královna Ramonda, princezna Shuri, mocný M’Baku, generálka Okoye a její Dory Milaje bránit svůj národ před světovými mocnostmi. Druhý Black Panther uzavřel rozporuplnou 4. fázi MCU. (Disney+)

Cunk on Earth – 1. řada

Vtipný fiktivní dokument o historii naší civilizace, ve kterém vám Philomena Cunk ukáže, jestli lidstvo za dlouhá staletí udělalo nějaký pokrok. Pořad od tvůrců Black Mirror, ve kterém vás trochu zmatená novinářka Diane Morgan vezme na cestu kolem světa. (Netflix)

Čuník

Letní koupání ve Španělsku zní každému teenagerovi jako sen. Pro outsiderku Sáru je ovšem ztělesněním noční můry. Mrazivý příběh o osobnostní proměně křehké oběti šikany uspokojí celistvým dějem i skvělou kamerou. (HBO Max)

Hodně štěstí, pane Veliký

Vdova Nancy nervózně přešlapuje u okna hotelového pokoje. Bývalá učitelka, která nikdy neměla orgasmus, se totiž rozhodla doplnit si vzdělání v oblasti sexu. Pohodová komedie, která nás v minulém roce doslova okouzlila. (HBO Max)

Milý Edwarde – 1. řada

Dvanáctiletý chlapec jako jediný přežije pád letadla. Když se následně on a skupina dalších lidí zasažených touto tragédií snaží vypořádat s tím, co se stalo, vznikají překvapivá přátelství, romance a společenství. (Apple TV+)

Nechte ho jít

Zemře jim syn a jeho žena se přivdá do mocné rodiny. Nový partner ji ale začne tyranizovat, a oni se proto rozhodnou zachránit svého vnuka, který v novém prostředí trpí. Kevin Costner a Diane Lane v hlavních rolích. (Netflix)

Pamela: Příběh lásky

Pamela Anderson vypráví o svojí cestě ke slávě, vrtkavých vztazích i známém skandálu s erotickou nahrávkou. A na přetřes přijdou i její soukromá videa a deníky. Osobní portrét, který dává nahlédnout do života popkulturní ikony. (Netflix)

Šéfkuchaři versus divočina – 1. řada

V každé epizodě budou dva špičkoví šéfkuchaři odvezeni do divočiny, kde se vydají na vyčerpávající a dosud nevídanou misi – musí přežít a zároveň si obstarat dostatek surovin k přípravě pokrmu hodného pětihvězdičkové restaurace. (Disney+)

Vlk viking

Dívka se po přestěhování do nového města stane svědkyní bizarní vraždy na večírku, kterého se zúčastní. Navíc začne mít podivné vize a nezvyklé touhy. Napínavý thriller z Norska. (Netflix)

Podívej se na víkendové tipy z minulého týdne