Hned trojice filmů z Netflixu mezi nejstahovanějšími tituly týdne

Foto: Čung_E (Netflix), Transfusion (Madman Films), Menu (Searchlight Pictures)

Mezi nejstahovanější filmy se zařadily dvě novinky oproti minulému týdnu, akční korejská sci-fi Čung_E, která měla 20. ledna premiéru na Netflixu a béčkový thriller Transfusion, jinak zůstalo téměř vše při starém. Nejstahovanějším filmem je animák ze světa Shreka – Kocour v botách: Poslední přání, druhou příčku obsadilo hororové Menu (právě teď na HBO Max), třetí je Avatar: The Way of Water, kterého můžete prozatím vidět jen v kinech (na internet unikly verze natočené v kinech). Dohromady jsou v žebříčku (podle serveru TorrentFreak) hned tři tituly z produkce Netflixu.

Nejstahovanější filmy 4. týdne 2023 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Devotion

Film vypráví skutečný příběh dvou elitních stíhacích pilotů amerického námořnictva, kteří pomohli zvrátit vývoj v nejbrutálnější bitvě korejské války. Natočeno podle stejnojmenného knižního bestselleru, v hlavních rolích Jonathan Majors a Glen Powell. (uvedeno na iTunes)

9. Transfusion

Ryan Logan, bývalý příslušník speciálních jednotek, se po ztrátě manželky snaží vyrovnat se životem. Je vržen do kriminálního podsvětí, aby zabránil tomu, že mu bude odebrán jeho jediný syn. Béčkový thriller s hvězdou Avatara Samem Worthingtonem. (uvedeno na Stan)

8. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

7. Na nože: Glass Onion

Proslulý detektiv Benoit Blanc vyrazí do Řecka rozmotat spletitou záhadu, ve které figuruje jeden miliardář a nesourodá parta jeho přátel. Daniel Craig v čele hvězdného obsazení v další detektivce ve spolupráci s autorem filmu Na nože Rianem Johnsonem. (právě teď na Netflixu)

6. The Old Way

Colton Briggs, kdysi proslulý pistolník, pohřbí svou minulost, když se ožení a založí rodinu. Po letech Briggs zažije osobní tragédii, když se syn muže, kterého zabil, vrátí, aby se pomstil, což má za následek smrt jeho ženy. Béčkový western s Nicolasem Cagem. (uvedeno na iTunes)

5. Black Adam

Téměř 5000 let poté, co byl obdařen všemocnou mocí egyptských bohů – a stejně rychle uvězněn – je Black Adam (Dwayne Johnson) vysvobozen ze svého pozemského hrobu a připraven rozpoutat v moderním světě svou jedinečnou formu spravedlnosti. (právě teď na HBO Max)

4. Čung_E

Specialistka na umělou inteligenci v blízké postapokalyptické budoucnosti naklonuje mozek vlastní matky, která bývala elitní vojačka, aby tím ukončila občanskou válku. Strhující akční sci-fi od režiséra seriálu Peklo a hororu Vlak do Pusanu Yeon Sang-hoa. (právě teď na Netflixu)

3. Avatar: The Way of Water

Ve filmu Avatar: The Way of Water se po více jak deseti letech znovu setkáváme s Jackem Sully, Neytiri a jejich dětmi, kteří stále bojují za to, aby se udrželi v bezpečí a naživu. Několik let odkládané pokračování nejvýdělečnějšího snímku všech dob. (zatím pouze v kinech)

2. Menu

Mladý pár se vydává na prestižní odlehlý pobřežní ostrov, aby povečeřel v exkluzivní restauraci. Brzy se však ukáže, že na snobské a zhýčkané hosty čeká šokující překvapení. Hororová lahůdka, ve které hrají Ralph Fiennes a Anya Taylor-Joy. (právě teď na Disney+)

1. Kocour v botách: Poslední přání

Kocour v botách právě zachránil obyvatele jednoho městečka před řáděním zuřivého obra, jenže při tom přišel o předposlední ze svých životů. Takové zjištění by zamávalo s mnohem odolnějším charakterem. Oblíbená postavička ze Shreka hlásí povedený návrat. (uvedeno na iTunes)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne