Kde sledovat Princezna zakletá v čase 2 online

Foto: Bohemia Motion Pictures

Princezna zakletá v čase 2 je pokračováním českého fantasy snímku, které prozatím není možné sledovat online. Film měl premiéru v listopadu minulého roku, v nadcházejících měsících by mohl dorazit například na Netflix. Princeznu zakletou v čase 2, stejně jako první díl, natočil Petr Kubík.

Princezna zakletá v čase 2 online

První díl úspěšné fantasy pohádky zamířil z českých kin přímo na platformu Netflix, očekává se tedy, že v nadcházejících týdnech nebo měsících se tak stane také u jejího pokračování. Film Princezna zakletá v čase 2 posbíral poměrně kladné ohlasy, hodnocení na ČSFD momentálně ukazuje slušných 74 procent.

O čem je Princezna zakletá v čase 2

Mladá alchymistka Amélie (Eliška Křenková) získává zakázanou kouzelnou moc: dokáže částečně ovlivňovat tok času. Zneužívání nových schopností ji však rozštěpí v čase a Amélie ze současnosti se tak setkává s Amélií z minulosti, která ji od té chvíle provází na každém kroku. Z dávno zapomenutých temnot času navíc povstává nová hrozba, alchymista nazývaný Pán run (Ján Jackuliak), jenž touží získat vládu nad veškerou magií v Oberonu.

Foto: Bohemia Motion Pictures