14 filmů nebo seriálů, které v týdnu uvede Netflix

Foto: Holky z červeného gauče (Netflix), Archiv (Vertical Entertainment), 30 dní dlouhá noc (Columbia Pictures)

Ve druhém týdnu roku 2023 uvede Netflix druhé řady seriálů Sexify a Vikingové: Valhala, třetí sérii dostanou Holky z červeného gauče (od tvůrců Papírového domu), slibný divácký zážitek slibují také novinky Tramvaj (jihokorejský seriál) a dokument Stopař se sekerou. Netflix navíc v neděli přidá do nabídky skvělé starší snímky Ali (Will Smith v režii Michaela Manna) a horor 30 dní dlouhá noc.

Archiv

V roce 2038 se odborník na robotiku vyrábí kopii svojí zemřelé manželky i s jejími vzpomínkami. Prototypy, které vytvořil jako první, ale začínají čím dál víc žárlit. (10. ledna)

Tramvaj – 1. řada

Po nečekané tragédii musí manželka zákonodárce konečně otevřít oči a vyrovnat se s dávnými rodinnými tajemstvími i vlastní pohnutou minulostí. (10. ledna)

Stopař se sekerou

Stěží uvěřitelný dokument o bezstarostném nomádovi, který se proslavil na internetu, aby pak prožil strmý pád, a dokonce skončil za mřížemi. (10. ledna)

Nenechat se umlčet

Při pátrání po pohřešované dceři narazí její matka na podpůrnou skupinu a sblíží se s dalšími ženami, kterým násilí zničilo život. (11. ledna)

Sexify – 2. řada

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity. (11. ledna)

Kung Fu Panda: Dračí rytíř – 2. řada

Legendární bojovník Po spojí síly s drsnou anglickou rytířkou a vydá se s ní na velkou výpravu zachránit magické zbraně, napravit svoji reputaci a taky zachránit svět. (12. ledna)

Makanai: Jak se vaří pro Maiko – 1. řada

Dvě nerozlučné kamarádky se vydají do Kjóta, aby se vyučily na gejši. Každou z nich ale zláká úplně jiná vášeň, i když bydlí pod jednou střechou. (12. ledna)

Vikingové: Valhala – 2. řada

Po sto letech povstane nová generace legendárních hrdinů, aby vzala osud do svých rukou a vešla do dějin. Pokračování seriálu Vikingové. (12. ledna)

Break Point – 1. část

Navštivte grandslamové a další slavné turnaje po boku talentovaných tenistů, kteří dělají všechno pro to, aby vstoupili do dějin bílého sportu. Seriál plný akce a napětí. (13. ledna)

Holky z červeného gauče – 3. řada

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (13. ledna)

Odsouzeni ohněm – 1. řada

Po tragickém požáru v kině Uphaar se manželé musí vyrovnat se smrtí svých dětí a zarputile se přitom pustí do boje za spravedlnost. Podle skutečnosti. (13. ledna)

Ztratil se pes

Mladík s rodiči vyrazí hledat svého zatoulaného psa, který bez léků nemá šanci přežít, a všechny je čeká hodně dlouhá cesta. (13. ledna)

Ali

Strhující životopisný film o vzestupu Muhammada Aliho, který se stal nejlepším a nejkontroverznějším boxerem všech dob. Velké bitvy ale musel vybojovat i mimo ring. (15. ledna)

30 dní dlouhá noc

Aljašské městečko Barrow se jako každý rok na celý měsíc ponoří do úplné tmy. A tentokrát přitom na jeho obyvatele zaútočí krvežízniví upíři. (15. ledna)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne