10 novinek, které uvidíme na Netflixu už tento týden

Christian Bale v Bledém modrém oku nebo Kodaňský kovboj Nicolase Windinga Refna (Drive).

Foto: Ginny a Georgia (Netflix), Bledé modré oko (Netflix), Trollové: Světové turné (Universal Pictures)

První týden roku 2023 ve znamení Christiana Balea v temném snímku Bledé modré oko, na Netflix dorazí ještě výborná polská gangsterka z roku 2019 Jak jsem se stal gangsterem nebo očekávaná seriálová novinka Kodaňský kovboj, kterou natočil dánský režisér Nicolas Winding Refn (Drive).

Jak jsem se stal gangsterem

Ctižádostivý gangster si klestí cestu vzhůru varšavským podsvětím, až se nakonec pokusí dobýt nejvyšší metu. Jedna z nejlepších polských kriminálek všech dob. Film z roku 2019. (4. ledna)

MADOFF: Monstrum z Wall Street

Dokumentární seriál o vzestupu a pádu finančníka Bernieho Madoffa, který stál za jedním z největších pyramidových podvodů v historii Wall Streetu. Joe Berlinger, držitel Emmy, odhaluje investiční podvod, ve kterém šlo o 64 miliard dolarů. (4. ledna)

Prolhaný život dospělých – 1. řada

Dospívající Giovanna měla od mládí přísnou výchovu. K nelibosti rodičů jí pak ale svérázná teta Vittoria ukáže jinou tvář Neapole 90. let. Italské seriálové drama. (4. ledna)

Trollové: Světové turné

Bárbra bezohledně propaguje rockovou hudbu. Královna Poppy a Větvík s celou partou proto musí sjednotit všechny Trolly, aby zachránili ostatní hudební žánry před zkázou. Volné pokračování animovaného snímku Trollové. (4. ledna)

Ginny a Georgia – 2. řada

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znova. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá. Pohodový seriál s kriminálním nádechem. (5. ledna)

Kodaňský kovboj – 1. řada

Celý život ji kvůli jejím záhadným nadpřirozeným schopnostem prodávali jako talisman pro štěstí. Teď konečně přichází čas, aby se pomstila. Za seriálem stojí dánský režisér Nicolas Winding Refn, tvůrce hitů Drive nebo Bronson. (5. ledna)

Přítelkyně smrti

Žena se rozhodne za každou cenu zjistit, kdo jí zabil manžela, a vytáhne přitom na světlo nejtemnější a nejhlubší tajemství lidí kolem sebe. Temný film o spletité záhadě s oceněnou herečkou Annou Marií Mühe. (5. ledna)

Bledé modré oko

Zkušený detektiv vyšetřuje sérii vražd na americké vojenské akademii ve West Pointu v roce 1830. Při vyšetřování mu pomáhá inteligentní a horlivý mladý kadet Edgar Allan Poe. Christian Bale v hlavní roli. (6. ledna)

Bombajská mafie: Policie versus podsvětí

Foto: Netflix

Bombaj má v 90. letech pod palcem zločinecký boss s hustou sítí poskoků. Z pomyslného trůnu se ho ale chystají sesadit drsní policajti, kteří zabíjejí na potkání. Investigativní dokument. (6. ledna)

Papiňák – 6. řada

Foto: Netflix

Jedenáct kuchařů pod jednou střechou, kteří sami rozhodnou, kdo z nich získá sto tisíc dolarů? V téhle napínavé soutěži vyhraje ten, kdo umí vařit a k tomu má pod čepicí. Další soutěžní pořad z produkce Netflixu. (6. ledna)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne