13 největších novinek, které dorazí tento týden na Netflix

Foto: Bílý šum (Netflix), Jan Žižka (Bioscop), Vlastizrada (Netflix)

Netflix v posledním týdnu roku 2022 naservíruje hned několik lahůdek, zajímavé tituly dodá také v neděli 1. ledna. Diváci se mohou těšit na špionážní seriál Vlastisrada s představitelem Daredevila v titulní roli, dorazí česká sci-fi Běžná selhání, která teprve v říjnu měla premiéru v kinech, nejočekávanější premiérou týdne je ovšem Bílý šum s Adamem Driverem. Zkraje ledna pak uvidíme na Netflixu českého Jana Žižku, zajímavou seriálovou novinku Kaleidoscope nebo akční pecku Zátah 2.

Vlastizrada – 1. řada

Zástupce šéfa britské tajné služby MI6 má před sebou slibnou kariéru. Když se ale znovu setká s ruskou špiónkou, bude možná muset přehodnotit celý svůj život. Charlie Cox a Olga Kurylenko ve špionážním seriálu od tvůrců Sandmana nebo Mostu špiónů. (26. prosince)

Běžná selhání

Běžná selhání sledují jeden den v životě tří žen. Hlavní hrdinky se neznají, ale jejich cesty se v kritických momentech setkají, aby si nezištně pomohly ve chvíli, kdy jejich město postihne tajemná katastrofická událost a výbuchy. (28. prosince)

Jedna noc ve školce

Mladík vtrhne do školky na zkoušku muzikálu, aby zastavil učitelky a výstřední rodiče, kteří se chystají vyhodit synka jeho přítelkyně. Temná komedie, ve které si zahráli Piotr Witkowski (Nebezpečná lekce) a Lena Góra (Król). (28. prosince)

7 žen a jedna záhada

Foto: Netflix

Na rodinném sídle někdo zavraždí otce rozvětvené rodiny a sedm žen, které jsou tam s ním, se pokusí tuhle záhadu vyřešit. Každá má ale nějaké postranní úmysly. Skvělé herecké obsazení v čele s Margheritou Buy (Mia Madre) a slavnou zpěvačkou Ornellou Vanoni. (28. prosince)

Vzestup Osmanské říše – 2. řada

Osmanský sultán Mehmed II. se vydá dobýt byzantské hlavní město Konstantinopol, a udá tak směr dějin na příštích několik století. Turecký dokumentární seriál od režiséra snímku Půlnoc v hotelu Pera Palace. (29. prosince)

Bílý šum

Rodina, láska, smrt i katastrofa, která doslova visí ve vzduchu. Absurdní komedie režiséra Noaha Baumbacha, nominovaného na Oscara. Kritiky uznávaný film podle románové klasiky od Dona DeLilla. Hrají Adam Driver, Greta Gerwig a Don Cheadle. (30. prosince)

Sláva – 1. řada

Na střední škole zažila brutální šikanu. Po dlouhých letech pak přijde s ďábelským plánem, jak přinutit pachatele, aby za svoje zločiny konečně zaplatili. Song Hye-kyo a Lee Do-hyun v hlavních rolích hvězdně obsazeného dramatu od Kim Eun-sook a Ana Gil-ha. (30. prosince)

Tiché místo: Část II

Abbottovi museli opustit svůj domov a vyrazit do světa plného smrtících příšer, které přitahuje zvuk. Nebezpečí jim ale hrozí i tam, kde by to vůbec nečekali. Sequel hororového hitu, ve kterém si zahráli Emily Blunt a John Krasinski. (30. prosince)

Veselá tetka – 2. řada

Veselá tetka Diane je zbožňovaná potížistka, která má talent vyhýbat se strastem života dospělých. A taky slabost pro svého synovce, který neustále řeší sám sebe. Lauren Ash, Rory O’Malley a RuPaul Charles v animované komedii pro dospělé. Inspirováno oblíbeným účtem na Twitteru. (30. prosince)

12 nezdolných sirotků

Trenér, který se jenom tak nevzdává, dovede tým kluků ze sirotčince k nečekanému úspěchu a svojí strategií změní moderní americký fotbal. Podle skutečnosti. Ve filmu z roku 2021 hrají Luke Wilson, Robert Duvall a Martin Sheen. (30. prosince)

Jan Žižka

Čestný velitel žoldáků se chopí šance naplnit svůj osud a pustí se do boje s Řádem německých rytířů i Svatou říší římskou. Nejdražší český film s hollywoodskými hvězdami konečně míří na streamovací službu. Režíroval Petr Jákl. (1. ledna)

Kaleidoskop – 1. řada

Geniální zločinec a jeho parťáci se chystají ukrást sedm miliard dolarů. Tenhle velkolepý a do detailu propracovaný plán ale ohrozí zrada, hamižnost i ďábelské intriky. Kriminální seriál od autora Švindlířů, ve kterém Giancarlo Esposito vymyslí naprosto dokonalou loupež. (1. ledna)

Zátah 2

Policajt Rama se nechá zavřít do vězení, aby se tam spřátelil s Ucem. Jeho otec je totiž nový a velmi mocný zločinecký boss Bangun. Pokračování jednoho z nejlépe natočených akčních filmů, které svému předchůdci rozhodně nedělá ostudu. (1. ledna)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne