Zaklínač nebo Na nože 2: Netflix novinky pro tento týden

Foto: Zaklínač: Pokrevní pouto, Emily in Paris, Na nože: Glass Onion (vše Netflix)

Netflix vánoční atmosféru okoření třetí řadou Emily in Paris, druhou sérií japonského fantasy seriálu Alice in Borderlands (fanoušci Hry na oliheň by si neměli nechat ujít), sequelem skvělé kriminálky Na nože nebo první (a dost možná i poslední) sezónou Zaklínače: Pokrevním poutem. Netflix okolo Vánoc přidá do nabídky také českou komedii Známí neznámí (česká verze Naprostých cizinců), úplně marně nevypadá ani mexická komedie Neveselé Vánoce (tedy pokud se vám líbila komedie Zase Vánoce).

Neveselé Vánoce

Chuy, který nesnáší Vánoce, má problém. Po probuzení totiž zjistí, že si z celého roku vybavuje jenom Štědrý den. A tak to teď už bude pořád. Kletba je holt kletba! (20. prosince)

Sedm smrtelných hříchů: Zášť edinburská

Křehký mír v Britannii ohrožují temné síly. Mladý princ se proto vydává na nebezpečnou výpravu, aby zachránil svoje nejbližší a zjistil, co všechno vlastně dokáže. (20. prosince)

Emily in Paris – 3. řada

Marketingová manažerka Emily Cooperová sbalí v Chicagu kufry a odjede za prací snů do Paříže. V novém životě musí řešit pracovní trable, přátele i lásku. (21. prosince)

Já jsem vrah – 4. řada

V tomhle dokumentárním seriálu podávají vězni odsouzení k trestu smrti za vraždu přímé výpovědi o svých zločinech. (21. prosince)

Známí neznámí

Parta přátel si na silvestra zahraje nevinnou hru, při které ale vyjdou najevo zdrcující tajnosti a lži. Česká verze Naprostých cizinců. (21. prosince)

Alice in Borderland – 2. řada

Mladík posedlý videohrami a jeho dva kamarádi se ocitnou v alternativní verzi Tokia, kde se musí účastnit krutých her, aby přežili. (21. prosince)

Na nože: Glass Onion

Proslulý detektiv Benoit Blanc vyrazí do Řecka rozmotat spletitou záhadu, ve které figuruje jeden miliardář a nesourodá parta jeho přátel. (23. prosince)

Prostě báječní – 1. řada

Čtyři nejlepší přátelé si plní sny v módním průmyslu, kde není o konkurenci nouze. Přitom se snaží zvládat náročnou práci, trable ve vztazích i divoké večírky ve městě. (23. prosince)

Druhá matka – 3. řada

Dvě matky si uvědomí, že jim v porodnici zaměnili děti, a tak začnou žít nový život spolu jako jedna trochu zvláštní rodina. (23. prosince)

Matilda Roalda Dahla: Muzikál

Matilda je neobyčejně chytrá holka s divokou fantazií, která se odvážně pokusí změnit svůj osud. A výsledek bude přímo zázračný. (25. prosince)

Zaklínač: Pokrevní pouto – 1. řada

Do událostí ze Zaklínače zbývá víc než tisíc let a sedm vyděděnců ve světě elfů spojí síly, aby vyrazili do boje proti všemocné říši. (25. prosince)

Neodolatelný

Když se obyčejného kandidáta na starostu v malém městě ujme politický stratég, vznikne mediální cirkus za miliony dolarů, který získá celostátní pozornost. (26. prosince)

Pokračuj na novinky Netflixu z minulého týdne