15 filmů nebo seriálů, které v týdnu dorazí na Netflix

Foto: V zájmu lásky (JTBC), Rychle a zběsile 9 (Universal Pictures), Lockwood a spol. (Netflix)

Netflix v týdnu uvede komedii Z jiného těsta, ve které se představí velmi zajímavá herecká sestava – Jonah Hill, Eddie Murphy a David Duchovny, dorazí také mysteriózní seriálová novinka Lockwood a spol. od režiséra a tvůrce Joea Cornishe (Útok na věžák). Na Netflix se rovněž dostaví deváté Rychle a zběsile z roku 2021 a hromada dalších titulů.

Narvik

Za druhé světové války zuří bitva, která se označuje jako Hitlerova první porážka. Norský voják se během ní vrací domů, kde se o svojí manželce dozví nečekanou věc. Norský válečný film podle skutečné události. (23. ledna)

Physical: Sto statečných – 1. řada

Stovku soutěžících ve skvělé formě čeká série náročných úkolů. Na toho, kdo je všechny zvládne, pak čeká vytoužený titul i pořádný balík. Drsná korejská reality-show ve stylu her Battle Royale. (24. ledna)

Černá nevěsta – 1. řada

Po propuštění z vězení si Ángela chce znovu získat respekt vlastní dcery. Ta naprosto zbožňuje zápas ve stylu lucha libre, a máma proto v přestrojení vyrazí do ringu. Mexický seriál. (24. ledna)

Láska nikdy nelže: Polsko – 1. řada

Reality show, ve které vzájemnou důvěru šesti párů prověří oční detektor lži. Kdo se nechá načapat, draze za to zaplatí. Kdo ale mluví pravdu, ten na tom vydělá. Polská reality-show ve stylu Too Hot to Handle a dalších. (25. ledna)

S rodinou za každou cenu

Rodiče vymyslí, jak přilákat na návštěvu svoje dospělé děti, kterým se k nim moc nechce. Hrají Christian De Sica, Angela Finocchiaro, Dharma M. Woods a Claudio Colica. Italská komedie od scénáristy snímku Řekni to nahlas! (25. ledna)

První republika – 1. řada

Foto: Česká televize

Rodina Valentova se po první světové válce usadí na venkově, aby začala nový život. Velké plány jim ale zkříží rivalita mezi sourozenci i záhadná smrt. Dramatický seriál z produkce České televize. (25. ledna)

Temnota bez konce – 1. řada

Při požáru v nočním klubu zemře 242 lidí a jejich rodiče si můžou oči vyplakat. A přitom se pustit do boje za spravedlnost. Brazilská minisérie od režisérky netflixovské Nejkrásnější věci. (25. ledna)

Daniel Spellbound: Lovec kouzel – 2. řada

Mladý stopař se v New Yorku živí prodejem vzácných mystických předmětů pro kouzelníky. Hrátky s magií ale můžou být riskantní. Dobrodružný seriál plný kouzel, kde sympatického a sebevědomého Daniela Spellbounda namluvil Alex Barima. (26. ledna)

Record of Ragnarok – 2. řada

Bohové se chystají vymazat lidi z povrchu zemského. Předtím jim ale dají poslední šanci dokázat, že si zaslouží žít. Ragnarök je tady! Akční anime s rozporuplnými reakcemi. (26. ledna)

V zájmu lásky – 1. řada

Čtyři kolegové z banky se zamotají do spletité sítě vztahů a brzy zjistí, jak daleko jsou kvůli lásce ochotní zajít. Romantické drama z pracovního prostředí s hvězdou Nemocničního Playlistu. (26. ledna)

Králové Jo’burgu – 2. řada

Bratři Masirové kralují johannesburskému podsvětí, ale jejich nadvládu ohrožuje rodinná kletba a spletitá pavučina zrady a lži. Jihoafrická fantasy, která si zatím moc fanoušků v Česku nenašla. (27. ledna)

Lockwood a spol. – 1. řada

Svět sužují zlí duchové, a trojice mladých se proto pustí do vyšetřování paranormálních jevů. V sázku přitom musí dát i to málo, co mají, aby odhalili ďábelské spiknutí. Britská fantasy od Joa Cornishe. (27. ledna)

Z jiného těsta

Každý pochází z úplně jiného prostředí a teď je čeká první setkání s rodiči toho druhého. Přežije jejich vztah tuhle náročnou zkoušku? Komedie o mileniálech z LA. Hrají Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Lauren London a Jonah Hill, který se s Kenyou Barrisem podílel i na scénáři. (27. ledna)

Ztracena v bílém šumu – 1. řada

Během slavnostního průvodu ve španělské Malaze se ztratí malá Amaya. Mladá novinářka se proto rozhodne za každou cenu pomoct jejím rodičům v pátrání. Milena Smit jako mladá novinářka, kterou pohltí tragický případ, v thrillerové adaptaci románu od Javiera Castilla. (27. ledna)

Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto se svojí partou musí zmařit ďábelský plán geniálního zločince, kterým je shodou okolností jeho vlastní bratr. V sázce je totiž osud celé planety. Nejnovější díl ságy natočil Justin Lin. (28. ledna)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne