14 nových filmů a seriálů, které v týdnu uvidíme na Netflixu

Foto: Nevyzpytatelné cesty Boží (Warner Bros.), Papírový dům: Korea (Netflix), Pinocchio Guillerma del Tora (Netflix)

Netflix před sebou nemá jeden z nejsilnějších týdnů v roce, některé novinky nadcházejících dnů ale stojí za pozornost. Tou největší je zřejmě animovaný snímek Pinocchio Guillerma del Tora, fanoušci korejské verze Papírového domu dostanou nové epizody, dorazí také anime Dragon Age: Rozhřešení ze světa stejnojmenné videohry. Na Netflix zavítá i dvojice českých filmů – Večírek režiséra Michala Suchánka a sequel Tady hlídáme my.

Večírek

Atmosféru na setkání bývalých spolužáků zmrazí tragická zpráva, která všechny přinutí vyříkat si svoje staré hříchy. Komedie Michala Suchánka. (6. prosince)

Manželství na body

V manželství to těmhle dvěma zrovna neklape, a tak začnou používat zábavnou aplikaci, která je odměňuje za dobré skutky. Jenže do toho spadnou až po uši. (7. prosince)

Nejkrásnější květina – 1. řada

Kudrnatá a sebevědomá baculka Mich o sobě ví, že je prostě báječná. Teď o tom ještě musí přesvědčit všechny ostatní ze střední školy ve čtvrti Xochimilco. (7. prosince)

Pitomý Vánoce – 1. řada

Nezadaná zdravotní sestra příbuzným namluvila, že s někým chodí, a teď zoufale potřebuje do Vánoc nějakého přítele sehnat. A má na to pouhých 24 dní! (7. prosince)

Too Hot to Handle – 4. řada

Na rajském pobřeží se setkávají krásní a nezadaní, aby si zahráli o lákavou odměnu. Má to ale háček – jestli chtějí vyhrát, musí se vzdát sexu. (7. prosince)

Vroucí trpělivost

Mladík se stane osobním pošťákem Pabla Nerudy a dostane se tak do světa, který podnítí jeho touhu stát se básníkem a získat ženu svých snů. (7. prosince)

Za bílého dne: Vraždy v Narvarte

Dokument, který odhaluje důkazy o korupci při vyšetřování vraždy pětice lidí ve čtvrti Narvarte hlavního města Mexika z roku 2015. (8. prosince)

Domov jako ze sna – 4. řada

Svým jedinečným stylem plní Shea a Syd z ateliéru Studio McGee různým rodinám sny o dokonalém bydlení podle jejich představ. (9. prosince)

Dragon Age: Rozhřešení – 1. řada

Parta outsiderů musí spojit síly a proradnému mágovi ukrást vzácný artefakt. V sázce je totiž obrovská moc. Podle série videoher od studia BioWare. (9. prosince)

Nevyzpytatelné cesty Boží

Soukromá vyšetřovatelka tvrdí, že je silně paranoidní. Nastoupí proto do psychiatrické léčebny, aby tam přišla na kloub záhadné smrti jednoho pacienta. (9. prosince)

Papírový dům: Korea – 2. část

Lupiči obsadí tiskárnu cenin ve sjednocené Koreji a zadrží několik rukojmí. Policie jim to musí zatrhnout a taky chytit záhadného šéfa, který celou akci vymyslel. (9. prosince)

Pinocchio Guillerma del Tora

Nádherný hudební film, ve kterém oscarový filmař Guillermo del Toro pomocí fázové animace znovu vypráví příběh slavné dřevěné postavičky. (9. prosince)

Tady hlídáme my

Manželé si na sebe ušijí bič, když se rozhodnou přestavět nově zakoupenou venkovskou nemovitost na psí hotel a k tomu si pořídit další dítě. (9. prosince)

Zpackaný Vánoce – 3. řada

Svobodomyslná Tumi dokáže vždycky něco zpackat. Zvládne úplně nezbourat tohle vánoční rodinné setkání? (9. prosince)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne