18 největších novinek, které v tomto týdnu přidá Netflix

Foto: Boj o budoucnost (Netflix), Trol (Netflix), Monster Hunter (Sony Pictures)

Netflix v osmačtyřicátém týdnu přidá do nabídky další dva české filmy – kritikou rozcupovaného Bouráka s Ivanem Trojanem a letošní horkou novinku Slovo odehrávající se v roce 1968. Na Netflix zavítá také nejnovější verze kultovního Kmotra III nebo akční flák Monster Hunter, nejočekávanějším originálem Netflix v tomto týdnu je filmový Trol z norské produkce, za pozornost stojí také druhá řada oblíbené Cesty svatojánských mušek, milovníci kriminálek dostanou dokumenty Na místě činu: Texaská vražedná pole a Maskovaný podvodník.

Na místě činu: Texaská vražedná pole – 1. řada

Sérii brutálních vražd, které se odehrály v průběhu několika desetiletí, spojuje zarostlé pole a kus dálnice. Nešťastné rodiny obětí přitom pořád neví, kdo je spáchal. (29. listopadu)

Slovo

Během okupace Československa roku 1968 odmítne notář vstoupit do komunistické strany. Ohrozí tím ale svoji kariéru i základy, na kterých s manželkou budují svůj vztah. (29. listopadu)

Moje jméno je Vendetta

Bývalému mafiánovi zavraždí staří nepřátelé manželku a švagra. On proto sbalí dceru a společně utečou do Milána, kde začnou plánovat pomstu. (30. listopadu)

Vem si prášky: Xanax

Pro některé zázrak, pro jiné prokletí. Tenhle dokument odhaluje nová fakta o běžně předepisovaném léku proti úzkostem a dívá se na něj očima pacientů i expertů. (30. listopadu)

Bourák

Lehkomyslný automechanik, kterého rodina donutila přespávat v dílně, odmítá čelit realitě a radši se stáhne do vysněného světa konce 50. let v Americe. (1. prosince)

Dálnice smrti – 1. řada

Odjet omylem autem, které má v kufru spoustu peněz ukradených z banky? Tyhle tři teď čeká pořádná jízda! A lupič, kterého mají v patách, nebude nejspíš jediný problém. (1. prosince)

Kmotr III – režisérská verze

Nově sestříhaná a upravená verze velkolepého závěru ságy Kmotr, ve které se Michael Corleone s rodinou snaží opustit svět mafie a legalizovat svoje impérium. (1. prosince)

Maskovaný podvodník

Foto: Netflix

Francouzskou smetánku kdysi obral geniální podvodník o miliony eur. Podrobná studie neuvěřitelného zločinu očima jeho kompliců i obětí. (1. prosince)

Monster Hunter

Písečná bouře odnese kapitánku Artemisovou s celou jednotkou do nepřátelského světa plného obřích příšer, na které pozemské zbraně neplatí. (1. prosince)

Trol

Norskými horami otřese výbuch, který probudí trola z dávných časů. Nebojácná paleontoložka ho pak má zastavit, než zničí všechno, co mu stojí v cestě. (1. prosince)

Boj o budoucnost

Po dopadu meteoritu, který na Zemi přinesl zkázonosnou rostlinu, má sebevražedné komando na záchranu postapokalyptického města před úplným zničením sotva pár hodin. (2. prosince)

Cesta svatojánských mušek – 2. řada

Střední škola nebo střední věk, na tom vůbec nezáleží – nejlepší kamarádky Tully a Kate při sobě pořád stojí v dobrém i ve zlém. (2. prosince)

Horká hlava – 1. řada

V dystopickém světě, kde se mezi lidmi při běžné komunikaci šíří nebezpečná epidemie, pronásleduje tyranská instituce lingvistu, který je proti téhle chorobě imunní. (2. prosince)

Milenec lady Chatterleyové

Nešťastně vdaná lady Chatterleyová se zaplete s hajným z manželova venkovského panství a z jejich bouřlivého vztahu je nakonec velká láska. (2. prosince)

Můj neortodoxní život – 2. řada

Reality show o životě Julie Haart, ředitelky společnosti Elite World Group a bývalé členky ultraortodoxní židovské komunity, a jejích dospělých dětí. (2. prosince)

Robert Downey Sr.

Dokumentární film o životě a bohaté kariéře filmového průkopníka Roberta Downeyho staršího. Robert Downey Jr. v tomhle snímku vzdává svému zesnulému otci hold. (2. prosince)

Vánoční koleda: Muzikál

Je Štědrý den a sobecký lichvář Ebenezer Scrooge má už jen jednu noc na to postavit se čelem ke svojí minulosti a změnit tak budoucnost dřív, než bude pozdě. (2. prosince)

Jdi za svým koněm

Žena přesvědčí obyvatele svého městečka ve Walesu, aby jí pomohli vychovat dostihového koně. Jestli má ale vyhrávat prestižní závody, čeká je všechny spousta tvrdé práce. (4. prosince)

Pokračuj na novinky Netflixu minulého týdne