10 pirátsky nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu

Black Panther: Wakanda nechť žije (Marvel), Avatar: The Way of Water (20th Century Studios), Black Panther (Warner Bros.)

Mezi nejstahovanějšími filmy týdne se objevily hned čtyři horké novinky, jednou z nich je dokonce dlouhá léta odkládaný Avatar: The Way of Water, který konečně dorazil do kin po celém světě. Těmi dalšími jsou drama s nádechem hororu a příchutí lidského masa Bones and All nebo oscaroví adepti Víly z Inisherinu a Fabelmanovi od Stevena Spielberga, kteří rovnou celý žebříček ovládli.

Nejstahovanější filmy 50. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Black Panther: Wakanda nechť žije

Královna Ramonda bojuje o ochranu svého národa před zasahujícími světovými mocnostmi poté, co se rozšířily zprávy o smrti krále T’Chally. Zatímco se obyvatelé Wakandy snaží přijmout svou další kapitolu, hrdinové se musí spojit vytvořit nový svět pro království Wakanda. (zatím pouze v kinech)

9. Avatar: The Way of Water

Ve filmu Avatar: The Way of Water se po více jak deseti letech znovu setkáváme s Jackem Sully, Neytiri a jejich dětmi, kteří stále bojují za to, aby se udrželi v bezpečí a naživu. Několik let odkládané pokračování nejvýdělečnějšího snímku všech dob. (zatím pouze v kinech)

8. Bullet Train

Brad Pitt hraje ve filmu nájemného zabijáka Berušku, který je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty. Osud má nicméně jiné plány. (uvedeno na iTunes)

7. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

6. Pinocchio Guillerma del Tora

Nádherný hudební film, ve kterém oscarový filmař Guillermo del Toro pomocí fázové animace znovu vypráví příběh slavné dřevěné postavičky. Film oscarového režiséra namluvili Ewan McGregor, David Bradley, Gregory Mann, Tilda Swinton, Finn Wolfhard, Christoph Waltz a další. (právě teď na Netflixu)

5. Bones and All

Zamilují se do sebe a vydají se na cestu Amerikou 80. let. Kromě lásky je však spojuje i neodolatelná chuť na lidské maso…  Ve chváleném dramatu s hororovými prvky hrají Taylor Russell, Timothée Chalamet a Mark Rylance. (uvedeno na iTunes)

4. Osvobození

Film inspirovaný strhujícím skutečným příběhem o muži, který by pro svou rodinu a svobodu udělal cokoli. Zotročený Peter riskuje útěkem svůj život, aby se vrátil ke své rodině, a vydává se na nebezpečnou cestu lásky a vytrvalosti. V hlavní roli Will Smith, režíruje Antoine Fuqua. (právě teď na Apple TV+)

3. Víly z Inisherinu

Na odlehlém ostrově západně od pobřeží Irska sledujeme celoživotní přátele Pádraica (Colin Farrell) a Colma (Brendan Gleeson), kteří se ocitnou v nejednoduché situaci, když Colm nečekaně jejich přátelství ukončí. Drama uznávaného Martina McDonagha. (uvedeno na Prime Video)

2. Black Adam

Téměř 5000 let poté, co byl obdařen všemocnou mocí egyptských bohů – a stejně rychle uvězněn – je Black Adam (Dwayne Johnson) vysvobozen ze svého pozemského hrobu a připraven rozpoutat v moderním světě svou jedinečnou formu spravedlnosti. (právě teď na HBO Max)

1. Fabelmanovi

Projekt Stevena Spielberga je částečně autobiografický snímek o jeho dětství a dospívání, vyprávěný optikou mladého začínajícího filmaře. Drama o dospívání sleduje Sammyho Fabelmana, který vyrůstá v poválečné Arizoně, kde zkoumá a poznává, jakou moc mají filmy. (uvedeno na iTunes)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne