10 nejstahovanějších filmů týdne mezi piráty (nejen) z Netflixu

Foto: Pinocchio Guillerma del Tora (Netflix), Osvobození (Apple TV+), Trol (Netflix)

Filmoví piráti opět nejvíce stahovali komiksového Black Adama (už 16. prosince dorazí na HBO Max), v týdenním přehledu se objevily hned tři novinky. Na čtvrté pozici drama podle skutečné události Když promluvila, Pinocchio Guillerma del Tora (produkce Netflix) na místě třetím a druhé Osvobození (Apple TV+) s Willem Smithem. Mezi desítkou nejstahovanějších titulů ani tentokrát nechybí stálice jako Bullet Train, Top Gun: Maverick nebo marvelovka Black Panther: Wakanda nechť žije.

Nejstahovanější filmy 49. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Trojúhelník smutku

Model Carl a jeho partnerka influencerka Yaya jsou pozváni na luxusní výletní plavbu. Když nečekaná událost zamíchá kartami, charaktery všech cestujících se ukáží v pravém světle. Satirická komedii o společenských rolích a opojné síle moci. (uvedeno na iTunes)

9. Spirited

Každý Štědrý večer si Duch Vánoc vybere jednu temnou duši, kterou navštíví tři duchové a napraví ji. Letos si však vybral Clinta Briggse. Rodinný vánoční muzikál, ve kterém se představí Ryan Reynolds a Will Ferrell. (právě teď na Apple TV+)

8. Black Panther: Wakanda nechť žije

Královna Ramonda bojuje o ochranu svého národa před zasahujícími světovými mocnostmi poté, co se rozšířily zprávy o smrti krále T’Chally. Zatímco se obyvatelé Wakandy snaží přijmout svou další kapitolu, hrdinové se musí spojit vytvořit nový svět pro království Wakanda. (zatím pouze v kinech)

7. Bullet Train

Brad Pitt hraje ve filmu nájemného zabijáka Berušku, který je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty. Osud má nicméně jiné plány. (uvedeno na iTunes)

6. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

5. Trol

Norskými horami otřese výbuch, který probudí trola z dávných časů. Nebojácná paleontoložka ho pak má zastavit, než zničí všechno, co mu stojí v cestě. Akční fantasy režiséra Roara Uthauga (Tomb Raider), ve kterém si zahrála oblíbená norská herečka Ine Marie Wilmann. (právě teď na Netflixu)

4. Když promluvila

Producent desítky let zneužíval své mocenské postavení, když kariéru u filmu „prodával“ za poskytování sexuálních služeb. Léta mu to procházelo, své oběti buď umlčoval penězi, nebo profesně likvidoval. Do nerovného souboje se pustily až dvě novinářky listu New York Times. (uvedeno na iTunes)

3. Pinocchio Guillerma del Tora

Nádherný hudební film, ve kterém oscarový filmař Guillermo del Toro pomocí fázové animace znovu vypráví příběh slavné dřevěné postavičky. Film oscarového režiséra namluvili Ewan McGregor, David Bradley, Gregory Mann, Tilda Swinton, Finn Wolfhard, Christoph Waltz a další. (právě teď na Netflixu)

2. Osvobození

Film inspirovaný strhujícím skutečným příběhem o muži, který by pro svou rodinu a svobodu udělal cokoli. Zotročený Peter riskuje útěkem svůj život, aby se vrátil ke své rodině, a vydává se na nebezpečnou cestu lásky a vytrvalosti. V hlavní roli Will Smith, režíruje Antoine Fuqua. (právě teď na Apple TV+)

1. Black Adam

Téměř 5000 let poté, co byl obdařen všemocnou mocí egyptských bohů – a stejně rychle uvězněn – je Black Adam (Dwayne Johnson) vysvobozen ze svého pozemského hrobu a připraven rozpoutat v moderním světě svou jedinečnou formu spravedlnosti. (od 16. prosince na HBO Max)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne