10 pirátsky nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Úsměv (Paramount Pictures), Weird: The Al Yankovic Story (The Roku Channel), Enola Holmesová 2 (Netflix)

Žebříček nejstahovanějších filmů doznal hned několik změn oproti minulému týdnu, ve výběru se objevily čtyři filmové novinky. Na sedmé příčce umístěná životopisná komedie s Danielem Radcliffem Weird: The Al Yankovic Story, čtvrtou příčku okupující hororový hit Úsměv, druhá je africká Válečnice, nejstahovanějším filmem se po delší odmlce stal originál z produkce Netflixu – Enola Holmesová 2. Mezi nejstahovanějšími filmy 44. týdne (podle serveru TorrentFreak) se objevily i stálice několika posledních týdnů a měsíců – marvelovka Thor: Láska jako hrom, letošní hit s Tomem Cruisem Top Gun: Maverick nebo akční nářez Bullet Train.

Nejstahovanější filmy 44. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Thor: Láska jako hrom

Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usiluje o zánik bohů. (právě teď na Disney+)

9. Barbar

Mladá žena odjíždí do Detroitu na pracovní pohovor. Má sjednaný pronájem domu, ale když dorazí pozdě večer na místo, zjistí, že si stejné ubytování rezervoval neznámý muž. I když jí opatrnost radí, aby to nedělala, rozhodne se v domě strávit noc. (právě teď na Disney+)

8. Black Adam

Téměř 5000 let poté, co byl obdařen všemocnou mocí egyptských bohů – a stejně rychle uvězněn – je Black Adam (Dwayne Johnson) vysvobozen ze svého pozemského hrobu a připraven rozpoutat v moderním světě svou jedinečnou formu spravedlnosti. (zatím pouze v kinech)

7. Weird: The Al Yankovic Story

Životopisný film, který zkoumá všechny aspekty života „Weird Ala“ Yankovice, od jeho raketového vzestupu ke slávě díky raným hitům jako „Eat It“ a „Like a Surgeon“ až po jeho bouřlivé milostné aféry s celebritami a proslulý zvrácený životní styl. (uvedeno na Roku Channel)

6. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

5. Bullet Train

Brad Pitt hraje ve filmu nájemného zabijáka Berušku, který je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty. Osud má nicméně jiné plány. (uvedeno na iTunes)

4. Úsměv

Psychiatrička Rose vyšetřuje mladou pacientku na pokraji nervového zhroucení. Žena trpí halucinacemi, pronásledují ji velmi znepokojivé vize, ovšem není to nic, co by zkušená terapeutka nezvládla. Jenže pak se jí po tváři rozlije podivný úsměv… (uvedeno na Paramount+)

3. Na západní frontě klid

Sotva sedmnáctiletý Paul jde za první světové války bojovat na západní frontu. Naverbovat se nechal s nadšením, to se ale v brutální realitě zákopů rychle vytrácí. Napínavé drama Edwarda Bergera, ve kterém hraje i oceněný Daniel Brühl (Hanebný pancharti). (právě teď na Netflixu)

2. Válečnice

Snímek Válečnice vypráví pozoruhodný příběh Agojie, ženských bojovnic, které v devatenáctém století chránily Dahomejské království v Africe se zdatností a odhodlaností, kterým se nikdo nedokázal vyrovnat. Film, který se inspiruje skutečnými událostmi. (oficiálně ještě nevyšlo)

1. Enola Holmesová 2

Enola vyšetřuje svůj první opravdový případ. Rozlousknout záhadu zmizelé dívky jí ale budou muset pomoct kamarádi a taky brácha Sherlock. Pokračování v režii Harryho Bradbeera, kde se na scénu vrací Millie B. Brown v roli mladé vyšetřovatelky a Henry Cavill. (právě teď na Netflixu)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne