10 nejstahovanějších filmů posledního týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Dobrá sestra (Netflix), Barbar (20th Century Studios), To nic, drahá (Warner Bros.)

Mezi nejstahovanějšími filmy se objevilo pět nových zástupců oproti minulému týdnu. Podle serveru TorrentFreak to jsou hned dva tituly z produkce Netflixu – Dobrá sestra a Na západní frontě klid, přičemž válečný snímek podle Remarqueova románu ovládl celý žebříček. V top desítce nově najdeme i chválený thriller Olivie Wilde To nic, drahá, romantickou komedii s hvězdným duem Vstupenka do ráje nebo výborný horor Barbar (na Disney+ s českými titulky). Nechybí ani stálice mezi internetovými piráty – Thor: Láska jako hrom, Top Gun: Maverick či akční Bullet Train.

Nejstahovanější filmy 43. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Dobrá sestra

Přetížená sestra z jednotky intenzivní péče bere obětavého nového kolegu jako oporu v práci i v soukromí. Nečekaná smrt pacientky na něho ale vrhne stín podezření. Děsivý kriminální thriller, ve kterém si zahráli držitelé Oscara Jessica Chastain a Eddie Redmayne. Podle skutečnosti. (právě teď na Netflixu)

9. Terrifier 2

Poté, co byl vzkříšen zlověstnou entitou, se klaun Art vrací do nesmělého městečka Miles County, kde se o halloweenské noci zaměří na dospívající dívku a jejího mladšího bratra. Pokračování hororu, který natočil Damien Leone podle vlastního krátkého snímku. (uvedeno na Screambox)

8. To nic, drahá

Americký psychologický thriller režisérky Olivie Wilde pojednává o Alici, ženě v domácnosti z 50. let (Florence Pugh), žijící se svým manželem (Harry Styles) v naoko dokonalém vztahu. Záhy se však Alice začne obávat, že jeho okouzlující společnost možná skrývá znepokojivá tajemství. (uvedeno na iTunes)

7. Thor: Láska jako hrom

Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usiluje o zánik bohů. (právě teď na Disney+)

6. Vstupenka do ráje

Když vám dcera, která tráví prázdniny na Bali, oznámí, že se tam zamilovala a bude se vdávat, pravděpodobně skočíte na první letadlo a poletíte jí to rozmluvit. Přesně to se stalo Georgi Clooneymu a Julii Roberts v rolích šokovaných rodičů. (uvedeno na iTunes)

5. Black Adam

Téměř 5000 let poté, co byl obdařen všemocnou mocí egyptských bohů – a stejně rychle uvězněn – je Black Adam (Dwayne Johnson) vysvobozen ze svého pozemského hrobu a připraven rozpoutat v moderním světě svou jedinečnou formu spravedlnosti. (zatím pouze v kinech)

4. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

3. Bullet Train

Brad Pitt hraje ve filmu nájemného zabijáka Berušku, který je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty. Osud má nicméně jiné plány. (uvedeno na iTunes)

2. Barbar

Mladá žena odjíždí do Detroitu na pracovní pohovor. Má sjednaný pronájem domu, ale když dorazí pozdě večer na místo, zjistí, že si stejné ubytování rezervoval neznámý muž. I když jí opatrnost radí, aby to nedělala, rozhodne se v domě strávit noc. (právě teď na Disney+)

1. Na západní frontě klid

Sotva sedmnáctiletý Paul jde za první světové války bojovat na západní frontu. Naverbovat se nechal s nadšením, to se ale v brutální realitě zákopů rychle vytrácí. Napínavé drama Edwarda Bergera, ve kterém hraje i oceněný Daniel Brühl (Hanebný pancharti). (právě teď na Netflixu)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne