14 novinek od Netflixu, které dorazí už tento týden

Foto: Před vraždou (BBC), Enola Holmesová 2 (Netflix), Manifest (Netflix)

Netflix si připravil řadu novinek také na samotný přelom října a listopadu. V týdnu uvede očekávané pokračování Enoly Holmes (v hlavních rolích Millie Bobby Brown a Henry Cavill), svou čtvrtou řadu započne oblíbený sci-fi seriál Manifest, kvalitně vypadá také originální krimi novinka Před vraždou, ve které se představí herecká esa David Tennant a Stanley Tucci. Na Netflix dorazí také dvě komedie z roku 2020 Šťastné a veselé a Galerie zlomených srdcí, pokračování švédského seriálu Mladá modrá krev a zcela jistě hned několik dalších licencovaných filmů, které Netflix dopředu neoznámil.

Před vraždou – 1. řada

Američan odsouzený k trestu smrti, který rád řeší nejrůznější záhady, pomůže mladé britské novinářce vypátrat pohřešovanou kamarádku. (31. října)

Galerie zlomených srdcí

Mladá žena, která pracuje v galerii, po rozchodu sebere věci, co jí zbyly z předchozích vztahů, uspořádá výstavu a inspiruje tím spoustu lidí. (1. listopadu)

Kyberúnos

Hackerka odhalí skandální únik osobních údajů a vyslouží si tím křivé obvinění z vraždy. Zločince, co ji vydírají, ale bude muset dostat sama – policie totiž půjde po ní. (1. listopadu)

Mladá modrá krev – 2. řada

Princ Wilhelm si zvyká na nový život na prestižní Hillerské internátní škole. Naslouchat hlasu vlastního srdce ale bude těžší, než si myslel. (1. listopadu)

Šťastné a veselé

Abby hodlá na rodinné sešlosti o Vánocích požádat Harper o ruku. Pak ale zjistí, že příbuzní Harper nemají ani tušení, že s ní Abby chodí, a problém je na světě. (1. listopadu)

Krvavá Sally – 1. řada

Přátelé, příbuzní i samotná Sally McNeil popisují velmi problematické manželství těchhle kulturistů, které nečekaně vyvrcholilo vraždou přímo na svatého Valentýna. (2. listopadu)

Blockbuster – 1. řada

Šéf poslední videopůjčovny Blockbuster se snaží udržet svoji pobočku nad vodou a postarat se o zaměstnance. Konkurence i jeho vlastní city mu to ale pořádně komplikují. (3. listopadu)

Dračí princ – 4. řada

Zvláštní objev přiměje dva mladé lidské prince, aby se spřátelili s elfí bojovnicí a společně vyrazili najít pro svou zemi mír. (3. listopadu)

Enola Holmesová 2

Enola vyšetřuje svůj první opravdový případ. Rozlousknout záhadu zmizelé dívky jí ale budou muset pomoct kamarádi a taky brácha Sherlock. (4. listopadu)

Královský jezdec

Panovník zemřel a královský jezdec se teď musí obětovat, aby mu sloužil i na onom světě. Nechá se ale zvábit krásami života a důsledky jsou nečekaně tragické. (4. listopadu)

Manifest – 1. část 4. řady

Letadlo, které kdysi záhadně zmizelo, najednou dosedne na ranvej a cestující se ocitnou v nové, podivné realitě. Svět se za tu dobu totiž velmi změnil. (4. listopadu)

Realitní esa z Beverly Hills – 1. řada

Mauricio Umansky nabízí prostřednictvím svojí rodinné firmy The Agency nejluxusnější nemovitosti v Beverly Hills. Na každém rohu ale číhá pořádné drama. (4. listopadu)

Prostě báječní – 1. řada

Čtyři nejlepší přátelé si plní sny v módním průmyslu, kde není o konkurenci nouze. Přitom se snaží zvládat náročnou práci, trable ve vztazích i divoké večírky ve městě. (5. listopadu)

Orgasmus s.r.o.: Příběh jménem OneTaste

Firma, která nabízí sexuální naplnění prostřednictvím orgasmické meditace, je mezi lidmi čím dál oblíbenější. Dokud ovšem nedojde na znepokojivá obvinění. (5. listopadu)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne