20 nadcházejících hitů, které právě ukázal Netflix

Foto: Vikingové: Valhalla, Na nože: Glass Onion, Wednesday Addamsová (vše Netflix)

Netflix má za sebou čtvrtý ročník festivalu TUDUM, na kterém divákům představil hromadu očekávaných filmů a seriálů z vlastní produkce. Jednodenní akce nabídla očekávané trailery, v některých případech bylo titulům přiděleno alespoň datum premiéry. První záběry nabídla druhá řada jihokorejské fantasy Alice in Borderland, třetí sezóna komediálně laděného dramatu Smrt nás spojí, oznamovací teaser dostala také nová řada oblíbeného TY. Naprázdno nevyšly ani filmové novinky – druhá Enola Holmes, Na nože 2: Glass Onion nebo Vyproštění 2.

1899 – 1. řada

Imigranti, kteří plují přes oceán za novým životem, narazí na moři na jinou loď a musí vyřešit velkou záhadu. Od německých tvůrců seriálového hitu Dark. (17. listopadu)

Alice in Borderland – 2. řada

Mladík posedlý videohrami a jeho dva kamarádi se ocitnou v alternativní verzi Tokia, kde se musí účastnit krutých her, aby přežili. (22. prosince)

Emily in Paris – 3. řada

Marketingová manažerka Emily Cooperová sbalí v Chicagu kufry a odjede za prací snů do Paříže. V novém životě musí řešit pracovní trable, přátele i lásku. (21. prosince)

Enola Holmesová 2

Enola se ujímá svého prvního oficiálního případu jako detektiv, ale k vyřešení záhady zmizelé dívky bude potřebovat pomoc přátel a bratra Sherlocka. (4. listopadu)

Heart of Stone

Gal Gadot, Jamie Dornan a Alia Bhatt vás zvou na ochutnávku jejich nového filmu Heart of Stone. Akční špionážní thriller s vysokým rozpočtem. (v roce 2023)

Lupin – 3. část

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina. (bez premiéry)

Manifest – 4. řada

Záhadně zmizelé letadlo najednou po několika letech dosedne na ranvej a cestující se ocitnou v nové, podivné realitě. Svět se totiž mezitím změnil. (4. listopadu)

Na nože 2: Glass Onion

Pokračování filmu Riana Johnsona Na nože. Detektiv Benoit Blanc vyráží do Řecka odkrývat spletité záhady případu, ve kterém figurují noví podezřelí. (23. prosince)

Outer Banks – 3. řada

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (v roce 2023)

Peklo – 2. řada

Nadpřirozené bytosti vynášejí krvavé rozsudky a posílají lidi do pekla. Na základě představy o boží spravedlnosti proto vznikne náboženská skupina. (bez premiéry)

Pinocchio Guillerma del Tora

Převyprávění slavné pohádky Carla Collodiho o dřevěné loutce, která ožije a sní o tom, že se stane skutečným chlapcem, se odehrává ve fašistické Itálii 30. let 20. století. (prosinec 2022)

Smrt nás spojí – 3. řada

Výbušná vdova pátrající po řidiči, který srazil jejího manžela a ujel, se spřátelí s excentrickou optimistkou, která tak trochu něco skrývá. (17. listopadu)

Světlo a stíny – 2. řada

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa. (v roce 2023)

Škola dobra a zla

Nejlepší kamarádky Sophie a Agatha se nečekaně ocitnou v kouzelné škole pro budoucí hrdiny a padouchy z pohádek. Přežije jejich přátelství tuhle velkou zkoušku? (19. října)

Tenkrát poprvé – 4. řada

Indicko-americká teenagerka zažila traumatický rok. Teď by chtěla hlavně poskočit na žebříčku popularity – jenže kamarádi, rodina ani její pocity jí to vůbec neulehčují. (v roce 2023)

TY – 4. řada

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (10. února 2023)

Vidím vás – 1. řada

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (13. října)

Vikingové: Valhalla – 2. řada

Po sto letech povstane nová generace legendárních hrdinů, aby vzala osud do svých rukou a vešla do dějin. Pokračování seriálu Vikingové. (v roce 2023)

Wednesday Addamsová – 1. řada

Nadpřirozená mysteriózní komedie o dospívání Wednesday Addamsové a jejích letech na střední škole Nevermore Academy. (23. listopadu)

Vyproštění 2

Specialista na špinavou práci jen tak tak přežil události z prvního filmu a teď dostane nový úkol: má zachránit zbědovanou rodinu nemilosrdného gangstera z vězení, kde její členy drží. (v roce 2023)

Zaklínač: Pokrevní pouto – 1. řada

Přes tisíc let předtím, než bude existovat svět Zaklínače, se sedm vyděděnců ze světa elfů spojí v krvavém boji proti síle, kterou nejde zastavit. (25. prosince)