10 nejstahovanějších filmů týdne mezi piráty (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Tři tisíce let touhy (United Artists Releasing), Pinocchio (Walt Disney), Pozvánka do pekla (Sony Pictures)

V žebříčku nejstahovanějších filmů týdne podle serveru TorrentFreak se objevily tři novinky. Na sedmém místě zařazený horor Pozvánka do pekla, ve kterém si zahrála Nathalie Emmanuel z Hry o trůny, čtvrtý thriller Emily The Criminal sbírající poměrně kladné ohlasy a třetí příčku okupující fantasy Tři tisíce let touhy od režiséra Šíleného Maxe, George Millera, jehož novinka se mezi nejlepší filmy roku určitě nezařadí. Nejstahovanějšími filmy nadále zůstávají skvělý Top Gun: Maverick a marvelovka Thor: Láska jako hrom. Filmy z Netflixu se v žebříčku posledního týdne neobjevily.

Nejstahovanější filmy 37. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Kde zpívají raci

Celé roky se šířily po Barkley Cove historky o „dívce z mokřin“, které izolovaly strohou a odmítavou Kyu od místní komunity. Když se v Kyině životě objeví dva přitažliví mladíci z města, začne se novému, neznámému světu otevírat. (uvedeno na iTunes)

9. Pinocchio

Nová hraná verze milovaného příběhu o dřevěné loutce, která zažívá vzrušující dobrodružství ve snaze stát se skutečným chlapcem. Natočil uznávaný režisér Robert Zemeckis, roli Geppetta si zahrál Tom Hanks. (právě teď na Disney+)

8. Bestie

Doktor Nate Daniels (Idris Elba) vezme své dvě dospívající dcery na výlet do Jižní Afriky, do míst, kde se seznámil s jejich mámou, která před nedávnem zemřela. Všem ale brzy půjde o život, když v jedné domorodé vesnici uvidí čerstvé následky řádění predátora s hřívou. (uvedeno na iTunes)

7. Pozvánka do pekla

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově. (uvedeno na iTunes)

6. Nene

Ten den by proběhl jako každý jiný, kdyby se na nebi neobjevilo cosi, co sourozencům Haywoodovým zabilo otce. Bylo to UFO? Nebo je vysvětlení mnohem racionálnější? Nikdo nic neví. Nejnovější film z dílny Jordana Peela, režiséra Uteč. (uvedeno na iTunes)

5. Jurský svět: Nadvláda

Příběh filmu se odehrává čtyři roky po zániku ostrova Isla Nubar, původního domova oživlých jurských tvorů. Ti se mezitím začali kontrolovaně i nekontrolovaně rozmnožovat a v důsledku toho jsme si museli zvyknout na jejich přítomnost v našem ekosystému. (uvedeno na iTunes)

4. Emily The Criminal

Zadlužená studentka Emily se ze zoufalosti zapojí do podvodu s kreditními kartami. Neúspěch na pracovním trhu a nedostatek peněz ji přivedou k velkému skoku do kriminálního podsvětí Los Angeles. (uvedeno na DirecTV)

3. Tři tisíce let touhy

Akademicky vzdělaná doktorka Alithea Binnie s tváří Tildy Swinton vede svůj život osaměle se striktně racionálním přístupem. Na svých cestách se ale v Istanbulu střetne s kouzelným džinem z lahve, kterého hraje Idris Elba. (uvedeno na iTunes)

2. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

1. Thor: Láska jako hrom

Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usiluje o zánik bohů. (právě teď na Disney+)

Pokračuj na nejstahovanější filmy mezi piráty z minulého týdne