25 filmů nebo seriálů, které přidá Netflix v tomto týdnu

Foto: Jen na skok (Netflix), Ďábel v Ohiu (Netflix), Týpci a zbraně (Warner Bros.)

Netflix jede na plné obrátky také na přelomu srpna a září. Žádná vyloženě očekávaná novinka sice nepřichází, originálních titulů ale Netflix uvede přehršel. Dorazí třetí řada z dokumentární série Já jsem vrah, francouzský komediální seriál Digitální detox, mysteriózní minisérie Ďábel v Ohiu a celá řada vypůjčených filmů. Netflix prozatím odhalil příchod Zúčtování s Benem Affleckem, skvělou coenovku Barton Fink, dorazí také kriminální komedie Týpci a zbraně od režiséra Jokera Todda Phillipse. Jak už ale bývá zvykem, začátek nového měsíce nabídne filmových „novinek“ podstatně více.

Báječný život bollywoodských manželek – 2. řada

Kamera sleduje život čtyř ukecaných kamarádek z bollywoodské smetánky, které se snaží skloubit práci s rodinou a přátelstvím, a ještě se u toho trochu pobavit. (30. srpna)

Já jsem vrah – 3. řada

V tomhle dokumentárním seriálu podávají vězni odsouzení k trestu smrti za vraždu přímé výpovědi o svých zločinech. (30. srpna)

Neslýchané: Dobře promyšlená osobní chyba

Rozhodčí Tim Donaghy kdysi sázel na výsledky svých zápasů v basketbalové NBA a skončil za mřížemi. Ke skandálu, který otřásl celou ligou, se teď po dlouhých letech vrací. (30. srpna)

Club América vs. Club América – 1. řada

Dokumentární seriál o minulosti, současnosti i budoucnosti nejúspěšnějšího a zároveň nejkontroverznějšího fotbalového klubu v Mexiku i mentalitě jeho hráčů. (31. srpna)

Jen na skok

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (31. srpna)

Rodinné hry

Místo vydařené veselky se mladý pár možná dočká pořádné pohromy. Zrovna když se mají brát, totiž začnou vyplouvat na povrch tajemství a lži, které spojují jejich rodiny. (31. srpna)

Šéfová

Ambiciózní mladá žena uzavře se svojí šéfkou nezvyklou dohodu. Když na ni pak ale přijdou pochybnosti, možná už z celé akce nebude moct vycouvat. (31. srpna)

Barton Fink

Foto: 20th Century Fox

Newyorský dramatik začne psát pro hollywoodské studio, ale při pobytu v chátrajícím hotelu na něho dolehne těžký spisovatelský blok. (1. září)

Digitální detox – 1. řada

Spolubydlící Léa a Manon si uvědomí, že jim závislost na internetu bere radost ze života, a rozhodnou se udělat něco nemyslitelného – na 30 dní odložit všechna zařízení. (1. září)

Expres

Foto: Universal Pictures

Průkopník mezi hráči amerického fotbalu Ernie Davis, kterému přezdívali „rychlík z Elmiry“, svoji pověstnou energii využíval i při boji proti rasové diskriminaci. (1. září)

Láska ve vile

Julie si plní sen a konečně míří do Verony. Tam ale ke svému zděšení zjistí, že vilu, kterou si pronajala, obývá neznámý fešák. (1. září)

Pták na drátě

Foto: Universal Pictures

Donášel na pašeráky drog a teď musí využít programu na ochranu svědků. Když ho ale bývalá snoubenka a advokátka v jedné osobě prozradí, musí vzít oba nohy na ramena. (1. září)

Malé ženy

Foto: Columbia Pictures

Sestry Jo, Meg, Beth a Amy, které vychovala rázná matka, řeší v Americe 19. století problémy dospívání, rodinné tragédie i osobní ambice. (1. září)

Pěsti ze železa

Foto: Universal Pictures

Obyvatelé jedné vesnice ve feudální Číně vyléčí kováře, a ten jim vyrobí železné zbraně proti mocipánovi, který nutí místní lidi dřít ve stříbrném dolu. (1. září)

Prodloužený víkend

Vězeň na útěku najde útočiště u cizí ženy se synem. Nečekaně se s nimi přitom sblíží a pomůže jim vyléčit staré rány. (1. září)

Tohle je ráj

V New York je pro ně už draho, a tak se tihle dva stěhují do Atlanty. Když ale cestou narazí na komunitu hipíků, napadne je, že by třeba mohli žít úplně jinak. (1. září)

Zúčtování

Tenhle cifršpión je expert na firemní účty a taky na zabíjení lidí. A jeho nový zákazník zrovna potřebuje oboje. (1. září)

Slavnost trubadúrů

Kočovný muzikant se nečekaně setká se synem a oba pak společně vyrazí na dalekou cestu na hudební festival. Jejich shledání ale znovu otevře staré rány. (2. září)

Týpci a zbraně

Masér si ukousne příliš velké sousto, když spojí síly s kámošem z dětství a pustí se do výnosného, ale krajně podezřelého kšeftování se zbraněmi. (2. září)

Ďábel v Ohiu – 1. řada

Psychiatrička chce za každou cenu ochránit mladou pacientku, která utekla ze záhadné sekty. Vezme ji proto k sobě, ale ohrozí tím svoji rodinu i vlastní život. (2. září)

Fejky – 1. řada

Náctileté nejlepší kamarádky Zoe a Becca chtějí rozjet velký byznys s falešnými občankami. Když se jim to ale podaří, začne jim zločin čím dál víc zasahovat do života. (2. září)

Kup můj dům – 1. řada

Majitelé ze všech koutů USA nabízejí svoje nemovitosti k prodeji čtyřem realitním investorům a doufají, že se jim podaří získat astronomické částky. (2. září)

Můj brácha má prima holku – 1. řada

V luxusní vile si nezadaní sourozenci navzájem pomáhají najít spřízněnou duši s nadějí, že se zamilují. A ještě u toho třeba vyhrají sto tisíc dolarů. (2. září)

Nejsi výjimečná – 1. řada

Amaiin život v novém městě začne být o dost zajímavější, když se ve škole roznese, že zdědila kouzelné schopnosti svojí babičky. (2. září)

Celý můj život

Snoubenci věří, že je čeká krásný a dlouhý život. Po lékařském vyšetření ale dostanou zdrcující zprávu a nad jejich budoucností se začne vznášet otazník. (4. září)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne