18 filmů nebo seriálů, které uvede Netflix v tomto týdnu

Foto: The Girl in the Mirror, Z každého konce, Ozvěny (vše Netflix)

Třiatřicátý týden roku ovládnou na Netflixu další erotické hrátky z Polska – již třetí díl ze série 365 dní, z naší strany jsou ale nejočekávanější novinkou seriálové Ozvěny s Michelle Monaghan ve dvojroli, dorazí také další dokumentární film z řady Neslýchané, fanoušci Riverdalu dostanou filmovou novinku s Lili Reinhart v hlavní roli, romantickou komedii Z každého konce. Za pozornost bude stát také animovaný Tekken: Bloodline, celovečerní dokument Co se kočce honí hlavou nebo nové řady He-Mana a Cupheada na scéně.

Chesapeake Shores – 6. řada

Když navštíví své rodné městečko v Marylandu, které založil její otec, začne tahle úspěšná podnikatelka a svobodná matka zvažovat, že tu zůstane natrvalo. (15. srpna)

Neslýchané: Přítelkyně, která neexistovala

Manti Te’o hrával americký fotbal za tým Notre Dame i v NFL. Když ale vyšlo najevo, že měl přes internet tajný vztah, život i slibná kariéra se mu rozpadly pod rukama. (15. srpna)

Royalteen

Mladá holka to nečekaně začne táhnout s korunním princem, a proto se snaží utajit svoji skandální minulost i velké tajemství. (17. srpna)

Nepodezřelí – 1. řada

Tři ženy obelstil ten stejný playboy, a tak se i s blízkými vydají za ním a chtějí odpovědi. V jeho sídle se ale zdrží: podvodníka našli mrtvého a je čeká vyšetřování. (17. srpna)

Z každého konce

Natalie, kterou čekají závěrečné zkoušky na vysoké, si udělá těhotenský text a podle jeho výsledku pak paralelně prožívá dva různé životní příběhy. Co ji čeká a nemine? (17. srpna)

Žár v srdci – 1. řada

Poncho vyšetřuje vraždu svého bratra a stopy ho zavedou na požární zbrojnici. Rozhodne se proto stát hasičem a najde novou lásku a rodinu i sériového vraha. (17. srpna)

Co se kočce honí hlavou

Foto: Netflix

Strhující dokument, ve kterém se odborníci na kočky ponoří do jejich mysli a odhalí, co všechno tihle roztomilí domácí mazlíčci dokážou. (18. srpna)

He-Man a vládci vesmíru – 3. řada

Neohrožený teenager Adam a jeho parta statečných outsiderů objeví legendární moc Grayskullu – a svoje poslání bránit Eternii před děsivým Skeletorem. (18. srpna)

Stínohra

Jeho manželku, se kterou už nežije, někdo zavraždí, a on má strach, že vrah unikne. Rozhodne se proto vzít spravedlnost do vlastních rukou. A taky odpustit sám sobě. (18. srpna)

Tekken: Bloodline – 1. řada

Džin Kazama se jako malý od matky naučil rodinnou techniku tradičního bojového umění. Přesto byl ale bezmocný, když se odnikud vynořilo odporné zlo a zničilo všechno, co mu bylo drahé. (18. srpna)

Cuphead na scénu – 2. řada

Animovaný seriál podle populární videohry o trablech impulzivního Cupheada a jeho lehce ovlivnitelného bráchy Mugmana. (19. srpna)

Dalších 365 dní

Vztah Laury s Massimem vážně ohrozí vzájemná nedůvěra. Neodbytný Nacho se je navíc neustále snaží dostat od sebe. (19. srpna)

Kleo – 1. řada

Po pádu Berlínské zdi se bývalá východoněmecká špiónka rozhodne vypátrat ty, kdo ji zradili, odhalit jejich motiv a krutě se jim pomstít. (19. srpna)

Make-up star – 4. řada

Foto: Netflix

V tomhle soutěžním pořadu plní nadějní vizážisté rozmanité výzvy. Výherce dostane šanci udělat kariéru ve světě kosmetiky. (19. srpna)

Ozvěny – 1. řada

Jednovaječná dvojčata Leni a Gina se před lety tajně prohodila a předstírají, že jsou ta druhá. Jejich svět se ale zhroutí, když se jedna z nich ztratí. (19. srpna)

The Girl in the Mirror – 1. řada

Alma na rozdíl od většiny spolužáků přežije podivnou nehodu, při které ale ztratí paměť. Snaží se proto odhalit, co se toho dne stalo a co je ona sama vlastně zač. (19. srpna)

Fullmetal Alchemist – pomsta Scara

Bratři Elricovi se střetnou se sériovým vrahem, který má velkou jizvu na čele a ukáže se jako zatím nejtěžší protivník. Pokračování prvního celovečerního filmu. (20. srpna)

Krajina snů

Mladý farmář v chudém texaském městečku za ničivých prachových bouří ve 30. letech ukrývá bankovní lupičku a pomáhá jí na útěku. (20. srpna)

Pokračuj na novinky Netflixu z minulého týdne