16 novinek, které mají premiéru na Netflixu tento týden

Foto: Tři Kristové (IFC Films), Sandman (Netflix), Dobrý den, Verônico (Netflix)

Nový měsíc, nový týden, další hromada novinek od Netflixu. Už v pátek 5. srpna si svou premiéru odbude jeden z nejočekávanějších seriálů tohoto roku, komiksová adaptace kultovního Sandmana, přehlédnout bychom neměli ani korejskou akční jednohubku Carter, která vychází rovněž v pátek a jejíž trailer rozhodně dokázal navnadit. Aby toho v pátek nebylo málo, nového filmu se dočkají i fanoušci animovaných Želv Ninja. Mezi další zajímavé novinky Netflixu v tomto týdnu můžeme zařadit druhou řadu brazilského seriálu Dobrý den, Verônico, dokumentární minisérii Když se všechno po*ere: Woodstock 99 nebo skvěle obsazený film z roku 2020 Tři Kristové, který jsme neměli možnost vidět ani v kinech.

Café Minamdang – 1. díl

Neústupnou vyšetřovatelku zaujme nabídka podezřelé firmy, která zprostředkovává služby údajně vševědoucího šamana. (1. srpna)

Stromečkov – 1. řada

Parta zvířecích hrdinů se speciálními schopnostmi a rychlými vozítky se stará o to, aby ve Stromečkově bylo bezpečno, a řeší jednu místní šlamastyku za druhou. (1. srpna)

Tři Kristové

Příběh ambiciózního psychologa z 50. let minulého století, který zkoumá hranice lidské mysli na případech tří lidí, co se všichni považují za Ježíše. (1. srpna)

Buba

Drobný podvodník se i s mazaným bratrem dá k mafii. Když se pak ale svoje prohřešky snaží kompenzovat dobrými skutky, končí to dost brutálně. A navíc je to velká legrace. (3. srpna)

Dobrý den, Verônico – 2. řada

Nedoceněná policistka narazí při pátrání po internetovém predátorovi na manželský pár opředený děsivým tajemstvím – a pavučinou lží, která ho má zakrýt. (3. srpna)

Když se všechno po*ere: Woodstock 99 – minisérie

Festival ve Woodstocku v roce 1969 sliboval mír a hudbu. Jeho obnovená verze po třiceti letech se ale nesla ve znamení nepokojů a brutality. Proč se to celé tak zvrtlo? (3. srpna)

Nekonečná noc – 1. řada

Foto: Netflix

Téhle samotářce je skoro osmnáct a leze jí na mozek jednotvárný život na předměstí. Tak se sčuchne s partou teenagerů, co berou drogu, díky které můžou snít, i když bdí. (3. srpna)

Nesváděj to na karmu

Kluk, kterého milovala na střední, se zasnoubil s její mladší sestrou. Může za to jenom Sařina pověstná smůla, nebo je to celé trochu jinak? (3. srpna)

Kakegurui Twin – 1. řada

Mary Saotomeová míří v žebříčku popularity hodně vysoko. A proto vrazí všechno, co má, do hazardních her, které na její elitní střední škole rozhodují o bytí a nebytí. (4. srpna)

Super obří robotí bratři – 1. řada

Handrkování končí a boj může začít! Nestvůry z vesmíru útočí a robotí bratři Bubla a Drsoň se svojí geniální vynálezkyní se musí postavit na obranu planety Země. (4. srpna)

Svatební sezóna

Rodiče je tlačí do hledání partnera, a tak Asha a Ravi začnou předstírat, že spolu chodí. Hra se ale zvrtne, když se do sebe v létě plném svateb doopravdy zamilují. (4. srpna)

Tamara Falcó: Aristokratka – 1. řada

Práce, společenský život i slavná rodina prominentky Tamary Falcó v reality show, která se točí kolem jejího oslnivého života. (4. srpna)

Carter

Vzbudil se, ale nic si nepamatuje. A tajemný hlas mu ze zařízení v uchu našeptává, aby vyrazil zachránit rukojmí. Za každou cenu. (5. srpna)

Drahoušci

Badru doufá, že její prchlivý manžel skončí s pitím a změní se. Jenže on ve vzteku překročí všechny meze a ona s mámou sebere odvahu k pomstě. Nejde to ale úplně hladce. (5. srpna)

Sandman – 1. řada

Po letech věznění se král snů Morfeus vydává na pouť mezi světy, aby našel, co mu bylo ukradeno a obnovil svoji moc. (5. srpna)

Vzestup Želv Ninja: Film

Děsiví tvorové z jiného vesmíru rozpoutají na Zemi peklo a želví kluky čeká zkouška, která pořádně prověří jejich tajemné nindžovské schopnosti. (5. srpna)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne