14 novinek, které přidalo HBO Max za poslední týden

Foto: Soused (Warner Bros.), Rod draka (HBO Max), Surfařka (TriStar Pictures)

HBO Max má za sebou premiéru prvního dílu Rodu draka, očekávaného návratu do světa Hry o trůny. Mimo něj ale bylo na oblíbeném streamu uvedeno hned několik dalších novinek. Za poslední týden se na HBO Max dostal výborný životopisný snímek Ali s Willem Smithem, podívaná pro celou rodinu – Velký červený pes Clifford, který měl premiéru v kinech letos v lednu, dětské publikum zcela jistě ocení i čtvrtou řadu oblíbeného seriálu Máša a medvěd. Fanoušci Seleny Gomez se mohou radovat z nové série Selena vaří s šéfkuchaři, za pozornost stojí také loňský režijní debut Daniela Brühla nesoucí název Soused.

#dogpoopgirl

Foto: DaKINO Production

V metru se vykadil pejsek. Video se ovšem dostalo na internet a pro paničku nebohého čtvernožce začíná peklo na zemi. Sžíravá satira o moci sociálních sítí se zabývá veřejným zahanbením i tím, že výsek reality nikdy není realitou celou…

Ali

Americký boxer Muhammad Ali (1942–2016) bývá někdy označován za největšího sportovce minulého století. Ve světě sportu proslul jako osobnost s neochvějným sebevědomím a vírou v sebe sama.

Gomora

Foto: Europa Film Festival

Brutálně syrová freska o cestách, jakými neapolská camorra ovládá všední život lidí. Jsme ve světě, kde jediným zákonem je násilí, jedinou hodnotou moc a jedinou řečí štěkot zbraní. Jde o nadvládu nad trhem s narkotiky, nebezpečným odpadem i prostitucí…

Graig od potoka – 4. řada

Seriál Craig od potoka pojednává o Craigovi a jeho dvou nejlepších kamarádech, Kelsey a JP. V této dětské utopii různé dětské kmeny vládnou pevnostem či cyklo rampám a vytvářejí osobitou dětskou společnost.

Kůže v ohni

Foto: La Panda

Dvacet let po pořízení fotografie, která mu přinesla mezinárodní slávu, se válečný reportér Frederick Salomon vrací do země, kde legendární snímek pořídil. Místní novinářka Hanna ho však chce zabít z důvodů, které zná jen on sám…

Máša a medvěd – 4. řada

Foto: HBO

Máša je nezbedná tříletá uličnice, která žije na staré železniční stanici v lese. Zdá se, že předčasně vyspělé, divoké a nespoutané děvčátko, které se spřátelí s každým, koho potká, je jako magnet na problémy.

Nikomu to neříkej

Foto: The Backlot Studios

Příběh mladé ženy, která se rozhodla vynést na světlo sexuální zneužívání na prestižní soukromé škole. S odhodlaným obhájcem po boku se Lyndal postavila mocné církvi, která více než deset let popírala její zneužívání.

Předem vinni

V padesátých letech minulého století v Hollywoodu řádil Výbor pro vyšetřování neamerické činnosti, pátrající po komunistech mezi umělci. Tento „hon na čarodějnice“ zasáhne i do života režiséra Davida Merrilla a jeho ženy Ruth…

Rod draka – 1. řada

V prequelové sérii je dynastie Targaryenů na absolutním vrcholu své moci a pod svou nadvládou má více než 15 draků. Jejich pomalý pád začíná téměř 193 let před událostmi Hry o trůny, když král Viserys Targaryen poruší staletou tradici a jmenuje svou dceru Rhaenyru dědičkou Železného trůnu.

Selena vaří s šéfkuchaři – 3. řada

Umělkyně, herečka, producentka a filantropka Selena Gomez se pouští na neprobádané území: v domácí karanténě vaří chutná jídla a na dálku jí pomáhají různí šéfkuchaři. Originální pořad HBO.

Soused

Během zdánlivě náhodného setkání je filmová hvězda Daniel konfrontována sousedem Brunem, jednou z obětí znovusjednocení a gentrifikace bývalého východního Berlína. Ví o Danielovi všechno – a chce se pomstít…

Strejda děda – 5 řad

Brý ráno! Strejda Děda je kouzelným strýčkem a dědečkem všech lidí na celém světě a kde se ukáže, tam je vždycky spousta zábavy! Originální seriál z produkce Cartoon Network.

Surfařka

Foto: TriStar Pictures

Dospívající surfařka bojuje sama se sebou. Po děsivém útoku žraloka, jenž jí připravil o levou ruku, se odhodlává vrátit se zpět do oceánu. Toto inspirativní drama bylo natočeno podle skutečného příběhu.

Velký červený pes Clifford

Emily potká kouzelného zvířecího záchranáře, který jí daruje roztomilé červené štěně jménem Clifford. Když se však dívka ráno probudí, najde ve svém newyorském bytečku obrovského psa, který měří na výšku skoro tři metry!

Pokračuj na výběr novinek z HBO Max z minulého týdne