11 nejlepších novinek na HBO Max a Disney+ za poslední týden

Foto: She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (Marvel), Král komedie (20th Century Fox), Fresh (Hulu)

HBO Max láká na nedávno v kinech uvedenou španělskou komedii Film roku, ve které se představili Penélope Cruz a Antonio Banderas, v nabídce téže streamovací služby nově najdeme i kultovní snímek Martina Scorseseho Král komedie z roku 1982, přidán byl i Nepřítel před branami nebo drama Pondělí se Sebastianem Stanem. Stejný herec se objevil i mezi novinkami Disney+, kam konečně doputovala hororová komedie Fresh, dokumentární minisérie McCartney 3,2,1 nebo nový marvelácký seriál She-Hulk: Neuvěřitelná právnička pojednávající o nevšedním životě sestřenici Bruce Bannera.

Film roku

Penélope Cruz se představí jako slavná excentrická režisérka, která dostane za úkol natočit ten zaručeně nejlepší film všech dob. Má neomezený rozpočet a velké umělecké ambice, ovšem jejím nejtěžším úkolem bude zkrotit oba herce v hlavních rolích… (HBO Max)

Fresh

Film sleduje Nou, která se v obchodě seznámí s okouzlujícím Stevem a – protože ji aplikace na seznámení značně frustrují – zkusí to a dá mu svoje číslo. Brzy ale zjistí, že její nový milenec skrýval jisté nevšední choutky. (Disney+)

Hit-Monkey – 1. řada

Japonský sněžný Opičák se za pomoci ducha amerického zabijáka vydává pomstít tokijskému podsvětí a stává se z něj slavný zabiják zabijáků. Desetidílný animovaný seriál opožděně dostupný i v Česku. (Disney+)

Já jsem Groot – 1. řada

Po událostech z filmu Strážci Galaxie je malý Groot připraven učinit své první krůčky a vylézt z květináče. Pět pětiminutových krátkých filmů o oblíbeném hrdinovi, který toho zrovna moc nenamluví. (Disney+)

Král komedie

Foto: 20th Century Fox

Nepříliš úspěšný komik Robert Pupkin zůstává hloubi duše přesvědčen, že se může stát velkou hvězdou. Když jednoho večera zachrání slavného baviče Jerryho Langforda před davem zfanatizovaných fanoušků, domnívá se, že už je konečně blízko svého cíle… (HBO Max)

McCartney 3,2,1 – 1. řada

Producent Rick Rubin natočil výjimečný a podrobný rozhovor s Paulem McCartneym o jeho převratné tvorbě se skupinou The Beatles, proslulém rockovém turné Wings ze 70. let a dosavadních 50 letech sólové kariéry. (Disney+)

Nepřítel před branami

Foto: Paramount Pictures

Příběh legendárního ruského ostřelovače Vasilije (Jude Law) se odehrává během obležení Stalingradu za 2. světové války. Když proti němu Němci vyšlou svého nejlepšího člověka, musí Vasilij čelit své největší životní výzvě. (HBO Max)

Pondělí

Dva třicetiletí Američané žijící v Aténách se potkají o jednom letním víkendu. Když se Chloin pobyt v Řecku chýlí ke konci, zamilovaná žena se rozhodne dát výpověď a prozkoumat, zda víkendová vášeň překoná nevyhnutelnou pondělní realitu… (HBO Max)

Selena vaří s šéfkuchaři – 3. řada

Umělkyně, herečka, producentka a filantropka Selena Gomez se pouští na neprobádané území: v domácí karanténě vaří chutná jídla a na dálku jí pomáhají různí šéfkuchaři. Originální pořad HBO. (HBO Max)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička – 1. řada

V seriálu od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Zázrak

Jeptiška se vytratí z kláštera, cesta do města jí ale změní osud úplně jinak, než čekala. Odhodlaný policista se následně snaží vypátrat, co přesně se s dívkou stalo. Jeho činy zpochybňují, zda mu jde skutečně o pravdu – zato mu nabídnou možnost zázraku. (HBO Max)

Pokračuj na nejlepší novinky HBO Max z minulého týdne