12 očekávaných srpnových novinek mimo Netflix

Foto: Rod draka (HBO Max), Predátor: Kořist (20th Century Studios), Samaritán (Prime Video)

Netflix v srpnu nabídne Sandmana, nové dokumenty ze série Neslýchané nebo seriálovou novinku Ozvěny. Očekávané novinky ale přijdou i na konkurenční služby, Disney+ uvede slibného Predátora: Kořist, kterého už teď velebí kritici ze zahraničí, marvelácký seriál She-Hulk a novinku ze světa Star Wars – Andor, jenž bude předcházet filmu Rogue One. HBO Max už si brousí zuby na prequel Hry o trůny s názvem Rod draka, premiéru zažije i superhrdina v důchodu Sylvester Stallone ve filmu Samaritán na Prime Video.

Sektor – 2. řada

Seriál Sektor, zasazený do vzrušujícího světa mezinárodních financí, sleduje skupinu ambiciózních mladých absolventů, kteří soutěží o omezenou nabídku pracovních míst v jedné z předních londýnských investičních bank. (HBO Max, 1. srpna)

Rakeťák

Zkušený Buzz Rakeťák, jeho velitelka a posádka vracejí domů ze své aktuální mise. Jejich průzkumná loď však ztroskotá na nepřátelské planetě. Posádka se snaží najít cestu domů skrze prostor a čas a zároveň čelí hrozbě ohrožující bezpečnost vesmíru. (Disney+, 3. srpna)

Predátor: Kořist

Film se odehrává ve světě národa Komančů na počátku 17. století a je příběhem mladé ženy, vysoce schopné bojovnice, která se zoufale snaží ochránit svůj lid před hrozícím nebezpečím. Pronásleduje svou kořist, a nakonec se jí postaví. (Disney+, 5. srpna)

Třináct životů

Ve filmu podle skutečné události prozkoumává dvanáct mladých thajských fotbalistů a jejich a trenér jeskyni Tham Luang, když je nečekaná bouře uvězní v komoře uvnitř hory. Uvězněni v labyrintu zatopených jeskynních tunelů čelí nemožnému. (Prime Video, 5. srpna)

Pět dní v nemocnici Memorial – 1. řada

Založeno na skutečných událostech po hurikánu Katrina. Záplavy, přerušení dodávky elektrického proudu a spalující vedro způsobily, že vyčerpaní pracovníci nemocnice v New Orleans museli činit drastická rozhodnutí. (Apple TV+, 12. srpna)

The Princess

Vztah Diany a Charlese byl téměř dvě desetiletí potravou pro bulvár a téměř denně se o něm psalo. Snímek čerpá výhradně z dobových archivních audio a video záznamů a přibližuje divákům klíčové události Dianina života. (HBO Max, 13. srpna)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička – 1. řada

She-Hulk alias Jennifer Walters, sestřenice dobře známého Bruce Bannera, se jako právnička specializuje na případy osob se superschopnostmi. Nový seriál ze světa MCU, ve kterém se kromě Marka Ruffala objeví i Tim Roth z filmu Neuvěřitelný Hulk. (Disney+, 17. srpna)

Sirotek: První oběť

Vysoce inteligentní, promiskuitní Leena je zlo v lidské podobě, trpí řadou psychických poruch a ve svých třiceti letech vypadá jako dítě. Prequel oblíbeného hororu Sirotek, ve kterém si opět zahrála Isabelle Fuhrman. (Paramount+, 19. srpna)

Rod draka – 1. řada

V prequelové sérii je dynastie Targaryenů na absolutním vrcholu své moci a pod svou nadvládou má více než 15 draků. Jejich pomalý pád začíná téměř 193 let před událostmi Hry o trůny, když král Viserys Targaryen poruší staletou tradici a jmenuje svou dceru Rhaenyru dědičkou Železného trůnu. (HBO Max, 21. srpna)

Samaritán

Třináctiletý Sam Cleary má podezření, že jeho záhadný samotářský soused pan Smith je ve skutečnosti legendární mstitel Samaritán, který byl před dvaceti lety prohlášen za mrtvého. Sylvester Stallone v hlavní roli. (Prime Video, 26. srpna)

See – 3. řada

V mnoho staletí vzdálené budoucnosti vyhladil virus značnou část lidstva a těm, co přežili, vzal zrak. Tato společnost musela najít nový způsob, jak spolupracovat, stavět, lovit a přežít. To vše se ale změní, když se narodí dvojčata s mýtickou schopností vidět. (Apple TV+, 26. srpna)

Andor – 1. řada

Seriál přináší příběh o vznikající rebelii proti Impériu a o tom, jak se do ní zapojili lidé a planety. Je to éra plná nebezpečí, podvodů a intrik, kde se Cassian vydá na cestu, která je předurčena k tomu, aby se z něj stal hrdina povstalců. (Disney+, 31. srpna)

Pokračuj na nejočekávanější srpnové novinky z Netflixu