10 nejlepších novinek na HBO Max za poslední týden

Foto: Městečko Fortitude (Sky), Spider-Man: Daleko od domova (Marvel), Město na kopci (Showtime)

Mezi novinkami služby HBO Max zřejmě nikdo nepřehlédl dva poslední filmové počiny o Spider-Manovi s podtituly Daleko od domova (natáčelo se také v ČR) a Bez domova, které otevřelo brány multiversu ve světě MCU. HBO Max ale přidalo i několik nenápadných titulů, které zasluhují pozornost. Nepřehlédnout bychom neměli dnes už kultovní seriál Komparz (přidány byly kompletní dvě řady), nechybí ani vysoko hodnocený dokumentární počin Americký sen George Carlina, hororově laděný seriál z roku 2015 Městečko Fortitude nebo premiérové díly nových řad Sektoru a Města na kopci.

Americký sen George Carlina – minisérie

Foto: HBO

Dokument zkoumá život a dílo velkého komika George Carlina, který byl kulturním chameleonem a jedním z nejvlivnějších stand-up umělců všech dob. Dvoudílná minisérie.

Delphine: Utajovaná princezna – minisérie

Foto: VRT

V této fascinující, dlouho očekávané třídílné minisérii princezna Delphine Belgická poprvé vypráví svůj jedinečný životní příběh.

Komparz – 2 řady

Foto: BBC

Andy Millman je naprosto zoufalý. Na hereckou dráhu se vydal už před pěti lety, ale ještě si v ničem kloudném nezahrál. Místo toho je jen obyčejným komparzistou. Kultovní britský seriál Rickyho Gervaise.

Kryptozoo

Animovaný film o zoologické zahradě, ve které žijí bájné bytosti. Strážci Kryptozoo chtějí chytit baku, legendárního tvora požírajícího noční můry, a přitom řeší, zda tato vzácná stvoření vystavit na odiv veřejnosti, nebo je raději schovat.

Love Spells – 1. řada

Ana je na vrcholu svého života, ale po třech rozvodech a třech dětech, které musí živit, má pocit, že kráčí přímo do propasti. Naléhavý telefonát obrátí její život vzhůru nohama a navždy změní její osud.

Městečko Fortitude – 1. řada

Arktické městečko Fortitude, kde nikdy nedochází k žádným násilnostem, je svědkem vraždy anglického profesora Stoddarta, který zde zkoumal přírodní jevy. Místní šerif se ujímá vyšetřování…

Město na kopci – 3. řada

V Bostonu na začátku 90. let se zástupce okresního návladního Decourcy Ward musí spojit se zkorumpovaným veteránem z řad FBI Jackiem Rohrem a vezmou si na paškál rodinu ozbrojených lupičů aut. Do případu se posléze zapojí celý bostonský justiční systém…

Sektor – 2. řada

Seriál zasazený do vzrušujícího světa mezinárodních financí, sleduje skupinu ambiciózních mladých absolventů, kteří soutěží o omezenou nabídku pracovních míst v jedné z předních londýnských investičních bank.

Spider-Man: Daleko od domova

Peter Parker se rozhodne vydat s kamarády na prázdniny do Evropy. Jeho plán nechat na pár týdnů superhrdinství vezme brzy za své, neboť ho agent Nick Fury požádá, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové.

Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a Peter Parker, hodný kluk ze sousedství, již nedokáže oddělit svůj běžný život od riskantních povinností superhrdiny. Požádá o pomoc Doctora Strange, jenže tím rozpoutá nebezpečný chaos.

Pokračuj na nejlepší novinky z HBO Max z minulého týdne