Pán prstenů: Prsteny moci: Středozemě se vrací v novém traileru

Foto: Amazon

Mnohými fanoušky očekávaný seriál ze světa Středozemě se znovu představuje v nové traileru. Skvěle vypadající trailer dokáže diváky navnadit nejen na mladší verze známých či nových postav. Také se můžeme těšit na nádherné prostředí Lindonu či Númenoru a naznačuje se i další vzestup zla, které za mnoho let pomohou zastavit až všemi známí hobiti.

V traileru se setkáváme s mladou Galadriel (Morfydd Clark) a Elrondem (Robert Aramayo), velmi důležitými postavami v trilogii Pána Prstenů a celé Středozemě. Příběh prozkoumá vzestup a pád království Númenoru a společenství elfů a lidí, jež společně bojovali proti Sauronovi. Seriál naváže právě na onu bitvu, jež jsme mohli vidět v prologu Pána Prstenů: Společenstvo prstenu. Vzestup Sauraona je také důležitou součástí příběhu, stejně jako vytvoření Prstenů moci. Mezi ne patří i onen Jeden prsten.

Pod společností Amazon seriál vytvořila dvojice Patrick McKay a John D. Payne, jež spolupracují i na dalších projektech. Těmi jsou například Star Trek: Do neznáma či budoucí snímek Flash Gordon. Skvělou zprávou rozhodně je, že soundtrack měl na starosti věhlasný skladatel Howard Shore. Jeho hudba v Jacksonové trilogii Pána Prstenů se zapsala do paměti snad všem divákům.

Kromě Morfydd Clark a Roberta Aramaya si zahraje i Benjamin Walker jako Král Gil-galad či Charles Edwards v roli Celebrimbora. Tohoto elfského kováře zmanipuloval Sauron, aby mu vypomohl vytvořit Prsteny moci.

Seriál Pán prstenů: Prsteny moci má premiéru 2. září 2022 na streamovací službě Amazon Prime Video.

Foto: Amazon